RSS - xml

Kontrollerades senast: 2022-08-14 00:03:30

johannaeisner blog

johannaeisner blog on Nouw

Tusen & en natt!

2019-04-03 18:58
Från johannaeisner
Hej på er!!

Igår vad det premiärskiva för min del som mina vänner Miyo och Clara höll i. Herregud vad kul jag hade, så bra fixat och stämningen var bara så glädjefylld och kärleksfylld.

Temat var då tusen och en natt, så passande och kul tema. Finns helt sjukt fina dräckter och allt möjligt, alla var så fina verkligen. Var mindre pigg i skolan idag, men en så lyckad kväll verkligen!

KRAM

Tiden flyger

2018-11-20 20:29
Från johannaeisner

Hej på er!
Blev helt chockad idag när jag insåg hur snabbt tiden har gått, det är bara en månad kvar till julafton??! Och denna veckan är det 200 (!!) dagar kvar till studenten, känns helt sjukt!
Har i alla fall haft väldigt mycket att göra det senaste, mycket plugg, mycket i tankarna osv.
Igår hade Rudebecks 200- dagars fest på the Concept. Det var inte riktigt som jag hade tänkt mig, så jag och Johanna drog oss hemåt ganska tidigt. Skönt dock med tanke på att det var måndag ändå..

KRAM

Idag på fotolektionen, SÅ fint väder även om det var sjukt kallt.

Meloneras

2018-10-25 22:46
Från johannaeisner

Hej på er!
Idag har det regnat och åskat i princip hela dagen, så jag och mamma tog en sväng till ett shoppingställe i stan. Hittade lite smått och gott och det var lite skönt med en dag ifrån solen med tanke på min lilla brända hud också..
Nu ikväll har vi i alla fall varit i Meloneras och ätit italienskt, alltid lika nöjd!
KRAM

Back again

2018-10-22 09:07
Från johannaeisner

Godmorgon! Kl är strax över 8 och igår vid 23 tiden kom vi fram hit till vår lilla lägenhet.
Har haft svårt för att sova det senaste, så bestämde mig för att lägga mig i solstolen och bara lyssna på vågorna, skapar verkligen lugn!
Tror inte vädret ska vara så bra de kommande dagarna, men skönt med miljöomväxling och lite varmare klimat!
KRAM

Teaterkällaren

2018-10-20 12:10
Från johannaeisner

Igår mötte jag upp Frida, Olivia och Julia på teaterkällaren för att bara umgås och mysa. Otroligt fint och mysigt ställe, vi satt där i några timmar innan vi drog oss vidare mot bakfickan, en trevlig fredagskväll faktiskt!
KRAM

Lördag

2018-10-13 15:50
Från johannaeisner

Hej på er!
Så fin lördag som spenderades med Olivia i stan! Nu när skolan är igång ses man tyvärr inte lika mycket, så dessa små fikor är verkligen guldvärda!! Vi satt i tre timmar ungefär ute och bara pratade och myste, så skönt väder och så fint överallt.
Snart ska jag iväg och äta middag med mina kära vän Matilda på Cyrano innan vi sedan ska till jobbet vid 22!
KRAM

Stockholm

2018-09-30 16:59
Från johannaeisner

Myshelg i Stockholm

Hej på er! Tidigt i lördags morse åkte jag upp till Stockholm tillsammans med mamma, min moster och kusin. En liten tjejhelg för att bryta det tråkiga vardagliga mönstret, lite omställning.
Så otroligt mysigt och så välbehövligt.
Vi har ätit riktigt god mat och bara gått runt och strosat lite på stan. Mysfaktor 100!!
Om ni någon gång är i Stockholm rekommenderar jag VERKLIGEN restaurangen ”Tuto Bello” som är en jätteliten, men så sjukt mysig italiensk restaurang med såååå god mat i Vasastan! TipsTips!!!
KRAM

Fix

2018-09-27 11:07
Från johannaeisner

Hej på er!
Har äntligen flyttat ner till vårt lilla sällskapsrum där nere och trivs väldigt bra faktiskt. Kände mig så instängd i mitt förra rum då det låg väldigt dåligt, bredvid kök, toalett och vardagsrum, så var alltid tvungen att ha stängd dör osv. Skönt att det äntligen blev av.
KRAM

Fredagskvällen

2018-08-18 23:29
Från johannaeisner

Kvällens bravader igår!!
Hade en så sjukt rolig kväll, perfekt nu innan skolan börjar!!
KRAM

Utnyttja till 100

2018-08-16 00:40
Från johannaeisner

Myskväll hos Johanna Dessa tre tjejer kan jag sitta och prata om med vad som helst, så skönt att veta att man har sånna fina vänner.

Snart ( om 1 v) är skolan igång igen. Hemskt med tanke på att jag aldrig haft så stor kärlek för skolan, men lite skönt att få tillbaks rutinerna ändå. Så nu de sista ska jag jobba 2 dagar, sedan ska jag bara ta vara på det sista och försöka ta det som det kommer. Måste ju ändå säga att jag är riktigt taggad på trean, även om lite ångest är inblandat.
KRAM