RSS - xml

Kontrollerades senast: 2022-01-13 21:43:44

NathalieJohansso blogg

NathalieJohansso blogg på Nouw

ÄNTLIGEN!!!

2018-12-15 17:02
Från NathalieJohansso
heeeej!!

Hur mår ni? Jag mår bara bra!

Men till inlägget nurå!

Igår, fredags, hände något jag längtat efter! Ni vet ju att jag har jobbat ett tag på Finnvedens express, o nu har jag äntligen skrivit på papper, alltså jag är anställd! så satans gött, snart kan jag börja leta lägenhet tsm med min kille o leta bil! Som jag längtar!!!

GAAAH!

Detta blev ett kort inlägg, men ville bara berätta detta!

Mat på Pinchos!

2018-12-09 18:39
Från NathalieJohansso
Hej!

Igår hann jag inte blogga, för jag va på Pinchos o va dessutom chaufför åt ett par vänner till familjen, så jag va upptagen o ville ta det lugnt inför att köra mitt i natten! Jag kom hem vid 02:15 tiden inatt och herregud vad jag trött jag var, så det blev att lägga sig direkt!

Men tidigare på kvällen fick jag o min bror vår födelsedagspresent av vår mamma, nämligen att äta på Pinchos! Det va supergott, hade kunnat va lite varmare mat, men annars va det super! Jag har förvisso ätit på Pinchos innan, så det va inget nytt ställe direkt! Jag åt en massa gott, jag åt planka, svamprisotto, halloumifries o vitlöksbröd o självklart efterrätt! ☺️ Bilder kommer!

Om ni ska äta där nångång, så ska ni äta deras vitlöksbröd o deras svamprisotto! Såååå gott!

O deras godisdrickor är oxå supergoda!

Jag är tillbaka!

2018-12-06 09:18
Från NathalieJohansso

​Ojsan! Det har gått en hel vecka sen jag bloggade sist, men har inte haft så jättemycket och skriva och sen har det nya jobbet tagit mycket tid. Som jag nämnde i förra inlägget så har jag typ fått jobb, eller jag provar ju på fortfarande, och än så länge har jag kört 4 rundor. och dem kan ju som sagt ringa mig lite närsomhelst och man vet inte riktigt hur länge man jobbar, antingen slutar man när man är klar eller så får man mer och göra. 

Men jag trivs iallafall och jag hoppas att det blir en anställning där. Jag trivs verkligen med att köra bil och det är ju typ det man gör och lämnar eller hämtar gods. 

Igår körde jag min första runda själv och det blev Halmstad, den staden kan jag lite så de va ju skönt och jag hade disko i bilen heeela vägen. Synd bara att min kille inte kunde följa med, för han jobbade när jag skulle åka. Men han har fakiskt följt med, han följde med till Horda och hämtade en pall. Det är så kul och skönt att man får ta med sig någon om man ska åka själv. 

Nu om en stund så ska jag till vårdcentralen och prata med min kurator, hoppas det går bra. Annars har jag inget mer planerat, men det går ju typ inte att planera sina dagar nu när jobbet kan ringa närsomhelst. hihi.

Men jag ska försöka att uppdatera mer på bloggen. 

Tack för att just du läste,, det gör mig jätteglad.


POK <3

Ännu en dag som blev sjukt bra.

2018-11-29 17:43
Från NathalieJohansso

HEEEJ!!!

Ni vet att jag nämnde att jag hade pratat med Finnvedens express och att dem ville träffa mig och jag sa att jag tror att jag nämnde att jag skulle dit idag. och jag åkte dit, tror det eller ej, men jag tog modet till mig att åka dit. Och vet ni vad?! Jag fick jobb, YEEY. Allt är inte riktigt klart än, men jag ska iallafall prova på lite och se hur jobbet är och hur det funkar. Men vi håller tummarna för att jag får jobb hos dem och att det verkligen är ett jobb för mig! och om jag får jobb, så innebär det att jag kan leta efter en bil och förhoppningsvis börja leta lägenhet på riktigt!! Som jag längtar!

POK

tack för att just du läste!


Herregud vad stolt jag är över mig själv!

2018-11-28 18:20
Från NathalieJohansso

Asså vilken dag jag har haft,, jag pysslade på dagen med att fixa min sida på arbetsförmedlingen och det tog en bra stund faktiskt. Sen hjälpte jag en på Netmine en stund och sen...... kom de jag va lite rädd för ärligt talat. Min pappa bad mig att ringa till ett företag som heter Finnvedens Express som ligger i Värnamo. Jag har mailat dem 2 två ggr angående ev jobb hos dem, men fick aldrig något svar och därför tvingade pappa mig att ringa och ni vet ju att jag HATAR att prata i telefon. Fy va nervös jag va,, MEN, JAG GJORDE DET!!! XD Jag ringde dem och fick prata med ägaren och han ville träffa mig! Så ska dit imon och prata med dem om ev jobb hos dem! Jag är verkligen stolt över att jag vågade ringa,, jag ville verkligen inte och jag dog typ av nervositet, men jag klarade det.



​PS. Om du nu ska göra något som du tycker är jättejobbigt, så gör det iallafall, det känns så bra efteråt. Jag har fått lära mig att tänka "när känns det bra" om man tänker så, går det lite lättare, för man vet ju att det känns bäst efteråt. 


Tack för att just DU läste!

POK.

Jönköping och spontantripp till Ullared!

2018-11-24 16:58
Från NathalieJohansso

Skulle bloggat om detta igår, men jag var så sjukt trött igårikväll när vi kom hem, så det blev sängen istället för blogga.

Iallafall så hade jag och Dennis (min kille) bestämt att vi skulle till Jkpg eftersom att det var Black Friday. Vi fick dessutom med oss våra två underbara kompisar Rebecka och Daniel på trippen. Vi åkte upp och gick på media markt, för att Becka ville ha en ny kamera. När vi väl var där var det så sjukt mycket folk, och sen kom tanken upp om gekås och att det numera är öppet till 22 på helgen, så jag o Dennis ville åka dit. Vi lyckades få med oss Danne och Becka oxå. Så efter att ha köpt en kamera i Jkpg, tog vi bilen och drog till Gekås, och då var klockan 17:00, haha. Det tog en bra stund att bara ta sig dit, och tack o lov var det inte sååå mucket folk som jag trodde. Och va vi shoppade! Iallafall Dennis, hihi. Älskar att jag har en kille som gillar att gå i affärer, och speciellet Gekås. Han shoppade så mycket till sin bil så den är redo för vintern och jag shoppade lite smått.



Detta köpte jag! Inte jättemycket, men lite iallafall.

Omgiven av psykopater - 149kr (har även omgiven av idioter)

Hårfärg - 60kr ( har alltid hårfärg hemma, vill typ ha det ifall att och det är så billigt på gekås)

Tre linnen, två svarta och ett vitt - 30kr/st

intimtvål - 40kr (hört att den är jättebra, så får väl testa den)

stärkande nagellack - 43kr ( har aldrig provat denna, men jag har jätte mjuka naglar, så jag hoppas det hjälper något)

Snögubbe - 90kr (visst va den söt??!!)

ett doftljus - 15kr ( jag bara ÄLSKAR doftljus, så var bara tvungen att ha ett till.)

En scrunchy - 20kr. (alltid velat ha en, dem säger ju att den ska vara bra för håret.

och sen köpte jag även två läsk oxå, men orkade inte ta kort på det. haha.

Ses imon tror jag! hihi,, om jag kommer på något att skriva om.

XOXO.

Kompismys!

2018-11-22 19:16
Från NathalieJohansso

​Sorry för att det inte kom upp något igår. Men har vart hos min kompis i Jönköping och jag ville inte riktigt sitta och blogga medans jag var med henne, för vi har inte setts på ett tag. 

Men vi hade kul och vi pratade väldigt mycket om våra liv och hur vi mår o så. 

Jag åkte upp till henne igår och vi tog bara det lugnt hela kvällen, och jag var så trött på kvällen efter att ha varit uppe tidigt, så vi gick o la oss.

Idag gick vi en runda på stan innan jag skulle åka hem, vi gick på H&M, New Yorker, TGR, lagerhouse och en ny butik som heter Normal. Jättemysigt. Vi hade det najs och jag tror både jag och hon behövde ses och prata av oss. 

PLUS!!! Så igår så var jag på ett möte på JCU i Värnamo, där jag bor. och JCU (Jobbcenter unga) där fick jag info och ska nog börja där. På JCU kan man få hjälp med ALLT., jobbsök och utbildningar och sånt,, så det är väldigt roligt att det händer något i mitt liv. 

Det som är skönt att dem verkligen jobbar individuellt och man få bestämma det mesta själv, och man få stöttning i det man gör. 

Ska förhoppningsvis bestämma mig helt imon!! och jag det lutar åt att jag ska börja!!

kan höra av mig imon om hur det blev och skriva mer om JCU om folk vill läsa om det. 


XOXO. 

15 random fakta om mig!

2018-11-20 10:31
Från NathalieJohansso

Idag tänkte jag dela med mig av 15 random fakta om mig, tänkte först att jag skulle skriva om min morgonrutin, men det kommer typ bli en mening, för jag har knappt någon morgonrutin, haha. Men här kommer fakta om mig...

1. Jag älskar ost

2. Är fruktansvärt kittlig i ljumsken, asså jag dör om man kittlar mig där.

3. Jag är en människa som tänker mycket, lite för mycket.

4. Jag älskar sommaren.

5. min största fobi är spindlar och getingar.

6. jag HATAR att prata i telefon.

7. jag är en väldigt känslig person,, kan gråta över vad som helst.

8. Jag har varit i New York

9. Jag är väldigt konflikträdd

10. Min största dröm just nu är att flytta ihop med min kille.

11. Att köra bil är bland det bästa jag vet.

12. Vi har hästar hos min pappa

13. Att åka skidor är sååå roligt.

14. Jag gillar inredning

15. Jag har en gris som heter Nasse, som ska sitta i min framtida bil. Som en maskot.

XOXO



Min måndag!

2018-11-19 16:44
Från NathalieJohansso

​Det här med att somna om efter att pojkvännen har åkt till jobbet ör ju gött förvisso, men idag vaknade jag i panik av att inte klockan inte hade ringt,, men när jag tittade på klockan var det en minut kvar till klockan skulle ringa, fick alltså panik helt i onödan! Iallafall så kom jag upp ur sängen efter en stund av tänkande att sängen är jävligt skön just nu och jag vill bara ligga kvar. 

Jag hoppade på bussen och åkt i till stan för att gå till min pappas jobb, där jag numera jobbar några timmar varje dag.

dennis flums flej :P

och idag på jobbet åkte jag runt med pappas bil,, jag hämtade posten och hämtade en dator på ett annat företag. jag jobbar inte speciellt länge på dagarna, typ i 2-3 timmar, på grund av mitt psykiska mående. 

Efter det hade jag ca 2 timmar nervös väntan på att jag skulle gå till skolan för att göra det sista för att få min gymnasieutbildning. och det jag ska göra att hålla i 3 aktiviteter på skolans särskola. och idag var den sista aktivitet jag skulle ha. Men det gick inge bra, men det berodde som tur va inte på mig. Det hade vart rörigt på särskolan hela dagen och den personen jag skulle göra aktiviteten med var inte förberedd tillräckligt så därför ville hon inte göra aktiviteten med mig, sen försökte vi med en annan, men det gick inte det heller. Så vi fick tänka om att bokade om aktiviteten till nästa vecka. Vilket är skönt men ändå lite segt, för ville verkligen bara bli klar och slippa skolan sen. men men, what to do! vi hoppas på att de blir gjort nästa vecka och att allt går bra. Och anledningen till att jag håller på med skolan är för att jag inte hann göra klart allt innan studenten på grund av min psykiska ohälsa. 

Men det är ett tips för er som går i skolan nu, och mår dåligt, stressa inte upp med att ni inte kommer hinna klart, för hälsan är viktigare och skolan gå alltid göra senare om man vill det, precis så som jag gör nu. även fast jag nu många ggr har velat skita i allt, men det är värt att lägga den tiden ändå för att bli klar. 

Om ni undrar vrf det står dennis flums flej i mitten av inlägget, så beror det på att han avbröt mig och skrev det och då lät jag det står kvar. Han ville med vara med på ett litet hörn av bloggen! hihi

Hoppas ni haft en bra måndag! 

XOXO

Kalas och söndagsmys!

2018-11-18 19:42
Från NathalieJohansso

Wow, idag har varit en händelserik dag.

Klockan ringde kl 9 idag och jag o min kille klev upp och klädde på oss och jag tog en snabb sminkning innan vi begav oss till min pappa för att förbereda för kalas för mig och min bror. och jag hade som uppgift att baka tårta. Och jag hade redan några dagar innan bestämt att jag skulle göra Ricekrispies-tårta. En sockerbomb skulle man kunna säga. XD. Den tog en stund att göra eftersom att marängbottnarna ska vara inne i ugnen ca en timme. Men herregud va bra den blev när den väl var klar.

Det vart lite stressigt när vi kom, för dels skulle jag baka tårta, men sen var det lite städning oxå och min andra lillebror skulle på ett barnkalas innan vårt kalas, men allt löste sig när vi hjälptes åt.

Gästerna kom vid 15:00 och allt var klart. Jag och min bror fick presenter som vi bestämde oss för att öppna innan fikat. hihi. och jag fick en adidashuddie, en kastrull (till framtida flytt), lite godis och pengar. Efter det var det då dags för det efterlängtade fikat, och tårtan blev så god och den tog nästan slut. Men det var inte allt som fanns att äta, utan även min underbara farmor hade tagit med sig typ hela kakförådet hem till oss, hon hade bullar och kakor med sig, så ja, det var mycket socker uppdukat. Haha. Men varför klaga, socker är ju gott.

Gästerna stannade inte så länge så efter två timmar isch, så hade alla åkt hem.

Jag, min kille, min bror och hans tjej åkte därefter in till stan för att spendera de pengar vi fick, haha. Vi handlade godis och dricka. PLUS,, att vi tog en pardejt på donken! namnam.

kan ju bara säga att jag är mätt efter allt idag!

Nu har jag tvättat av mig sminket och bytt om och nu väntas mys med min älskling ( när han har spelat klart, haha)

här kommer lite bilder av fikat.


​Vi hörs imon!

XOXO