RSS - xml

Kontrollerades senast: 2022-06-26 15:23:08

frejja

frejja blog on Nouw

SAMMETS FÅTÖLJ OCH PALL TILL BARNRUMMET!

2019-01-21 18:18
Från frejja

Alba är så nöjd med sina nya möbler i rummet!


Häromdagen kom det hem ett stort paket från Jollyroom då vi var sugna på att göra om i Albas lilla rum. Jag har verkligen googlat och letat efter fåtöljer i sammet som är gjorda för små barn. När Jollyroom fick in sina SS19 nyheter och jag fick syn på dessa magiska små möbler blev jag helt såld! Dem är ljusrosa med gröna blad på, allt i sammet och gulddetaljer till. Albas rum som är helt rosa behövde verkligen lite färg för att livas upp så detta gröna inslag blev perfekt!

Stjärnan som ser ut som en lampa är perfekt för godnattsagorna dessutom! Visst blev det fint?


Sammetsfåtölj HÄR

Pall med guldkant HÄR

Förvaringspall HÄR

Stjärnlampa HÄR

ALBAS NYA FAS

2018-11-19 14:31
Från frejja

Alba har senaste månaden varit väldigt grinig, oböjd och sovit dåligt (inatt var jag vaken med henne från 03-08). Alba är 15 månader, så det är förmodligen tänder? Alla intryck från förskolan? Eller bara en trots period. Hur som hels blir det väldigt intensivt och man är ständigt trött och outvilad. Endast ni som har eller har haft ettåringar vet vad jag pratar om ;)

Några tips? Vad tror ni det kan bero på?

Oavsett vad, världens bästa lilla tjej!!

MÅNDAGSPEPPEN

2018-11-19 14:25
Från frejja

Hello!

Jag sitter på mitt favoritcafé nedanför lägenheten och pluggar. Vi har en uppgift som ska lämnas in imorgon och jag är som vanligt ute i sista sekund. Häromveckan plåtade jag med Fang och esander ser ni resultaten :)

DESERT LIVING

2018-05-30 22:11
Från frejja

Hej på er & grattis alla mammor på er dag!
Att vara mamma är aldrig lätt, man utmanar sig själv både fysiskt och psykiskt varje dag. Det uppstår så mycket nya känslor, ansvar, funderingar, risker, kärlek, glädje, tid och pengar. Ja, och mycket mer. Trots alla svåra stunder är det värt varenda sekund. Den kärlek man får tillbaka från sitt eget barn är större än någon annan kärlek. Det tror jag alla kan skriva under på. Jag är så glad att just Alba valde oss som föräldrar :)
Hon börjar verkligen få en liten personlighet, och jag ser både mig och Jonathan i henne. Hon är lugn, glad, snäll, busig, skrattig och bestämd. Riktigt charmtroll!
Den här helgen har jag och Alba vart ensamma på ranchen. Vi har mest gosat hela dagarna. Jag har även börjat lyssna på ljudboken ”omgiven av idioter” och wow vad intressant den är.
Bilderna nedan är tagna här <3

UTFLYKT I ÖKNEN

2018-05-19 03:57
Från frejja

Hej fina fredag!
Jag har ingen direkt skillnad vare sig det är tisdag eller fredag här ute men Stockholms instagram stories påminner mig när det är helg.
Jag, baby och Alba tog precis en kvällstur med Roccos Rolls Royce golfbil tillsammans med en flaska vitt och världens finaste utsikt. Vi körde runt en sväng och lyckades se en (alldeles för stor) orm på vägen. Det är förmodligen det enda som är riktigt onajs här ute i öknen.. Dem är så extremt farliga och dem flesta här ute gillar att påminna oss om det dagligen hehe.. Förutom det så var det en perfekt liten familje-utflykt!

KVÄLLSSOL & REDAN MAJ

2018-05-18 01:09
Från frejja

Hej!
Det är otroligt vad snabbt tiden går, redan mitten och snart slutet av maj. Vårt turist visa går ut i juli så det börjar sakta närma sig lite svensk sommar (iallafall för en stund) sedan hoppas vi på att åka tillbaka. Jag håller på med mitt jobb-visa genom min agentur i LA just nu. Men det är en process så det tar några veckor + att det måste hämtas upp i Sverige när det är klart.
Nu ska vi njuta av kvällssolen och ett glas rött! Mmmh!

NY BIKINI

2018-05-18 00:57
Från frejja

Goddag!
Vi hänger på ranchen och njuter av solen varje dag. Det finns inte en hel drös med shopping här omkring men stannade förbi någon billig affär och trots det konstiga utbudet så hittade jag denna bikini! Älskar den! Alba har precis plaskar lite i poolen och är inne i en väldigt glad period just nu. Mycket mer självständig än för en månad sen, det är så skönt. Hon sover dessutom fortfarande hela nätter från cirka 23-09. Bästa tjejen!!

ALBAS NYA VÄNNER

2018-05-06 05:05
Från frejja

Hejsan!
Vi har haft en vegansk helg här ute på ranchen. Roccos kock är här och hon lagar såååå god mat, jag hade aldrig kunnat gissa på att vegansk nyttigt mat kunde smaka så gott. Det som vann hittills var den veganska pad thaien vi åt till lunch idag. Det var massa rivna grönsaker, en himmelsk sås och cashewnötter på toppen. Lyckades få receptet så kommer nog obsessa över den måltiden ett tag framöver hehe..
Det är en massa folk på besök och Alba har hittat lite nya vänner + hatt (och ja, hon har precis ätit lunch... därav den lortiga klänningen) :)

AMANGIRI PART 2

2018-05-02 14:00
Från frejja

Hello!

Jag visade er bilder från det magiska hotellet Amangiri för några dagar sen. Eftersom det var den ultimata foto-platsen så kommer ett gäng till bilder här.

I stundens skrivande så blinkar hela min dataskärm i vitt, tror tyvärr att den håller på att gå sönder totalt. Så typiskt när man för en gångs skull behöver den om dagarna.. Blir ni lika arga som jag nr tekniska prylar inte fungerar som dem ska? Det är nog bland det värsta jag vet.. Antar att den måste åka in på lagning här i LA snart..

Vi ska strax åka till Walmart och handla hem massa mat och dryck. Längtar efter iskaffe!!

FÖDELSEDAGSFEST I MALIBU

2018-05-02 08:00
Från frejja

Hejsan finisar!

Hur mår ni? Jag mår toppen! Det är så kul att se Alba i den här miljön, detta är ju hennes allra första resa och alla nya intryck runtomkring henne gör henne så glad. Hon älskar att träffa nya människor och titta på allt nytt. Vi tog med henne på vår kompis födelsedagsfest i Malibu för några dagar sen. Festen var i ett hus högt uppe på ett berg i Malibu där det finns en stor vingård runtomkring. Så himla fint. Visst lyser hon?