RSS - xml

Kontrollerades senast: 2022-08-13 21:42:10

livetsomjohannavilen blog

livetsomjohannavilen blog on Nouw

Ska jag bli polis?

2019-10-04 15:20
Från livetsomjohannavilen

Hej på er!

För några månader sedan gjorde jag något som jag aldrig trodde att jag skulle göra detta året, jag sökte till polisutbildningen! Jag har alltid varit intresserad av polisyrket och det har alltid varit en dröm att bli polis men jag har nog aldrig haft tanken på att söka in just nu. Men jag kände varför inte?? Jag är 19år gammal och ser detta som en stor möjlighet i livet, jag ser även detta som en stor erfarenhet !! Jag har nog inte riktigt förstått att jag ska till Stockholm på tisdag för att sedan på onsdag morgon göra fysiska prövningen som består av ett konditionstest och ett styrketest!! Konditionstestet är ett cykeltest där man först har en uppvärmning på 5 minuter därefter ökas motståndet varannan sekund och detta varar ungefär 8-12 minuter och detta beroende på vikt, kön och träningsmängd. Styrketestet är ett så kallat ISOKAI-test och i detta testet mäts styrkan i de större muskelgrupperna i armar, ben och bål. Detta test liknas vid ett lyft av en skivstång från knähöjd till skuldernivå. Simtesterna gjorde jag förra veckan och det var så sjukt mycket jobbigare än vad jag tänkt. Man skulle simma 150 meter bröstsim, 25 meter ryggsim utan armtag, hämta en docka från 1,5 meters djup och bogsera den 10 meter och göra allt inom 10 minuter, jag klarade allt på ungefär 7 minuter vilket jag blev väldigt nöjd med!!!

Det som stressar mig mest kring dessa tester är att jag känner att jag inte är i den formen jag vill vara i. Under de senaste veckorna har jag inte tränat så hårt som jag har velat utan jag har istället käkat min tredje antibiotikakur för detta år och denna gången käkade jag den starkaste varianten man kunde äta. Så jag har nästintill vilat men efter den antibiotikakuren så har jag faktiskt mått bra och har kunnat träna så hårt som jag velat, jag har även kunnat träna 2 gånger per dag vilket varit otroligt bra. Jag vet att jag har pannben för att klara det, så många gånger som jag velat gett upp under min viktresa men jag har blivit så otroligt stark psykiskt när det gäller träning!!! Jag känner att testerna i sig inte kommer bli så jobbigt, eller jo såklart så kommer det bli jobbigt men jag tror att det psykologiska testerna kommer vara svårare. Jag har lärt mig leva med min ångest men jag vet liksom inte vad som krävs under det psykologiska testerna. Jag är ändå bara 19år och jag tror mycket av dom psykologiska testerna går ut på att se mognaden i personen och om man har psyke för polisyrket.

Becca och jag åker till Stockholm på tisdag för att bo på hotell. Man fick såklart om man ville bo på skolan men jag valde att bo på hotell istället då jag känner att jag kommer vara lugnare av det. På onsdagen börjar allt klockan 8 och kommer hålla på den dagen men allt kommer vara slut på torsdagen vid klockan 13 ungefär. Jag kommer åka dit och göra mitt bästa!! Det finns liksom inget mer jag kan göra och det kommer bli sjukt kul!!

Wish me luck!!!!

Kraaaam<333

RECAP SOMMAR 2019

2019-10-02 16:22
Från livetsomjohannavilen

Hej!

Det var ett tag sen men nu är det äntligen dags för ett nytt blogginlägg!!

Det har hänt ganska mycket sen jag uppdaterade bloggen sist. Det största som hänt är att jag tagit studenten!!! jag klarade det trots att den sista terminen var ett helvete inte bara med skolarbeten som var jobbiga utan det hände även massa saker som gjorde att min ångest och depression vart extrem, det gjorde att jag inte gick till skolan så ofta. Jag var även sjuk i omgångar flera gånger om vilket även det gjorde att jag var hemma mycket. Jag är glad att jag kämpade mig igenom skolan för jag har det senaste halvåret vuxit som människa och förstått hur falska och vidriga endel människor kan vara, det är verkligen sorgligt hur man kan tro att man kan bete sig hur som helst. Men som tur är har jag haft mina älskade äkta vänner vid min sida hela vägen vilket jag är extremt tacksam för, dom betyder allt!!

Helgen efter studenten drog partygirlsen till summerburst vilket har blivit en ny tradition för mig!!

Någonstans här i mellan sökte även lilla jag in till polishögskolan!!!!! jag fick även veta att jag gått vidare till att få göra prövningen och förra veckan klarade jag av simtesterna!!! Nästa vecka är dom stora testerna och jag är extremt nervös!!! Detta tänker jag skriva mer om i ett annat inlägg:)

Måndagen efter där drog hela min familj till Stockholm för att bo på arlandahotell för att på morgonen efter dra till USA!!!!! En av mina största drömmar har gått i uppfyllelse, jag har varit i USA! När jag tänker tillbaka på det känns det overkligt och jag levde verkligen som i en dröm!!! Vi bilade runt vilket också var extremt roligt!! Vi började i Orlando sedan åkte vi vidare till Miami sen avslutade vi resan i Fort lauderdale!!! När vi var i Miami åkte vi även över till Bahamas vilket var sjukt roligt!! dock var det inte alls som jag tänkt mig men det var ändå en upplevelse för livet! Ska jag sammanfatta USA med ett ord kan jag bara säga DRÖM!!!!!

Efter jag kommit hem från USA vart liksom allt på riktigt, jag var arbetslös??? Jag satte mig ner en dag för att söka jobb och hittade ett som skulle passa mig men ändå som skulle vara en extrem utmaning, jag blev telefonförsäljare!! jag har alltid varit extremt blyg och det gäller även telefonprat så det jobbet gav mig självförtroende och att jag ska tro på mig själv i alla lägen!!

Kräftskivor, Ullared, Gränna och Visingsö är också några av sakerna jag hunnit med den här sommaren!!! Jag kan säga 1 sak, jag är lyckligt lottad<3

Sommaren avslutades på topp!!!! Partygirlsen åkte på en sen studentresa till Cypern, Aria Napa!!!! Detta kan man säga var livets resa!!! älskar Cypern sååååå mycket, skulle kunna åka dit flera gånger per år!!! Jag har varit i Cypern innan men denna gång så levde jag livet rejält!!!!

Något jag också fick avsluta sommarn med så var det mammas överraskningsfest!!! Jag kom hem från cypern och fick bara några dagar senare åka på spa med mamma för att resterande familj och släkt kunde fixa här hemma tills mamma och jag kom hem. Mamma fyllde 50år när vi var i USA så hon fick inget riktigt firande så detta firade vi denna dag!!! Gud va lyckat det blev och mamma förstod ingenting!!! Kan även här säga att jag är lyckligt lottad som har en sån fin familj och släkt!!! öven att min mamma har såna fina vänner som ville komma och fira henne en dag som denna!!!

Nu är hösten här och vädret har ändrats extremt fort!!! SHL- säsongen har dragit igång igen och ingen är så taggad som jag är!!! snart drar även futsal säsongen igång vilket jag också är sååååå taggad på!!!!! Jag är även väldigt taggad på att dra igång med bloggen igen!! Jag vill verkligen skriva av mig om mina känslor kring polishögskolan och hur jag mått på senaste tiden!!! Jag har kommit så långt i mitt liv och jag hoppas ni vill följa med på min resa!!! Det kommer även komma mer tränings relaterade inlägg så småningom!!!!

Kraaaaam<3333

Veckans planer

2018-01-09 07:00
Från livetsomjohannavilen

Hej på er! idag tänkte jag dela med mig av veckans planer!!

Måndag: Vart en vilodag då jag hade sån sjuuk mensvärk och så behövde jag skriva klart en uppgift som skulle in senast klockan 23:55 och jag lämnade in den vid 23:00 vilket inte var det bästa jag gjort.... Det blev även foodprep till veckan vilket tog sin lilla tid och efter några utbrott så fick vi klart alla låder för veckan.

Tisdag: Idag börjar skolan:( fy vilken ångest... Jag hoppas verkligen att vi inte får några läxor första dagen!! Idag står ben på träningschemat vilket ska bli superkul!! Hade sån verkligen träningsvärk i benen efter förra veckans pass.

Onsdag: Hoppas inte på läxor men får väll planera in lite skolarbeten här:( Annars är det tabata som gäller vilket jag gillar:)

Torsdag: Här blir det väll också lite skolarbete:( Rpm på schemat och om det inte blir det kommer det nog bli ett konditionspass på gymmet. Rpm är typ som spinning fast lite mer fart skulle jag säga, det är iallafall super bra träning!!

Fredag (best day of the week!!): jag brukar inte prioritera skolarbete på fredagar så här kommer det vara ganska lugnt!! På gymmet blir det armar/axlar och rygg som gäller och det har verkligen blivit en av mina favoriter att köra på gymmet!!!

Lördag: Här kommer det bli träningsfritt då jag, min syrra och våra kompisar ska åka och kolla på fotbollscup! Inomhusfotboll är det bästa jag vet!! Vi kanske även ska klämma in en hockeymatch däremellan då Örebro möter Skellefteå hemma. Becca och jag brukar även ha vår "cheat day" på lördagar men jag har verkligen lärt mig att man inte får äta för fett, för mycket socker osv för man mår så sjukt dåligt av det när kroppen är inställd på att äta dietmat.

Söndag: På söndagar brukar jag prioritera skolarbeten så om vi får några så kommer jag förmodligen jobba med dom då! På söndag vet jag inte riktigt vad det blir för träningsform då vi tänkt antingen helkropp eller bara en promenad ute.

Lite halvt oklar vecka då jag inte riktigt vet om jag kommer få läxor oså, men jag hoppas ni tycket det var kul att läsa om vad jag har för planer i veckan så hoppas jag att ni har det bra så hörs vi!!!

Kraaaam!!<3

NAKD collage + Rabattkod!!

2018-01-07 10:00
Från livetsomjohannavilen

Hur fina är inte NAKDs kläder?! Har satt ihop ett litet collage med lite kläder jag tycker är såå sjukt fina!! Tänk den vita klänningen i sommar tillsammans med dom svarta skorna!! Länkar till alla kläder finns under collaget och jag har även en rabattkod till er som är "GRAB20" och den ger 20% på allt (förutom rea varor) hur bra är inte det???

NA-KD Party / NA-KD Shoes / NA-KD Party / NA-KD Boho / NA-KD Trend / NA-KD Trend / NA-KD Trend

(Tävling ihop med #nakdxmetapic)

#nakdxmetapic

Framtidsplaner

2018-01-06 10:00
Från livetsomjohannavilen

Hej på er!

Jag tänkte skriva ett inlägg om vad jag har för framtidsplaner. Tänkte både skriva om kortsiktiga planer och långsiktiga planer.

Vi kan börja med dom kortsiktiga planerna och dom är.

1. Att klara av och köra stenhårt med mitt kost och träningsschema!!

- Har ju som sagt börjat med kost och träningsschema igen och denna gång ska jag klara det såå mycket bättre än förra gången!! ska bli så kul och jag är super taggad!!!

2. Fylla 18 och få ihop någon rolig fest

- 9 Mars är dagen jag längtar till!! Känns så sjukt att fylla 18!! Känns som om allt kommer falla på plats då. Jag har tänkt att ha någon fest när jag fyller 18 och jag hoppas jag får ihop det så som jag vill!!!

3. TA KÖRKORT!!

- Körkort är något som är ett måste och jag är sjukt taggad över att ta mitt körkort!! Håller alla tummar och tår att jag klarar allt på första försöket för jag vet att det finns dåligt med tider för att skriva upp och jag vill inte vänta alldeles för länge!!! Det som jag är nervös över med körkortet är teorin... Jag är ganska säker på att uppkörningen kommer gå mycket lättare!!

4. Alla roliga konserter!!!!

- Förmodligen så ska jag och min bestfriend Lisa på Macklemore i Stockholm vilket ska bli sjukt kul!!! Förmodligen har vi körkort då så då blir det en roadtrip på det också!!! Sen ska jag på Summerburst också vilket är en dröm som kommer gå i uppfyllelse!!!! Ska dit med min bästisfestis Lisa och min syster och hennes kompisar ska dit också så vi kommer nog träffas lite gran vilket ska blir såååå kuuuul!!!!!!

5. Malta med klassen!!

- Innan summerburst och några dagar innan sommarlovet drar jag och klassen till Malta!! (HUR KUUL??!!) Att börja sommarlovet på Malta med bästa klassen ska bli sjukt kul!!! Är såå taggad på att åka båt till blå lagunen!! fatta dröööm!!!

Det här är några av mina kortsiktiga planer och jag har många fler men dom här ser jag fram emot mest!!!!<333

Nu då till mina långsiktiga planer:

1. Klara av skolan och ta studenten!!

- En av mina största framtidsplaner att definitivt att klara av skolan och ta studenten!! Jag har det svårt i skolan i vissa perioder men jag ser verkligen framemot att kunna ta studenten med mina kompisar!!!

2. Utbilda mig till personlig tränare

- Även fast jag har ett och ett halvt år kvar i skolan så vet jag redan nu att jag inte kommer vilja plugga vidare på direkten. Ett mål jag har är att bli PT och den utbildningen kommer bli så sjukt rolig och spännande och jag tror det kommer bli mycket roligare att plugga om man läser om något man brinner för.

3. Skaffa ett jobb

- Just nu kommer jag inte kunna kombinera skola och jobb så bra så en långsiktig plan är att om ett tag kunna skaffa mig ett jobb för att få ihop lite extra pengar.

4. Resa mer!!!

- Något jag vill är att resa mer!!! Vill verkligen utforska världen!! Vill både resa med min familj och mina vänner!!! Och några ställen som jag verkligen vill resa till är Bora Bora, Grekland, Paris, Maldiverna, Kanada och framförallt USA!!

Självklart finns det såå mycket mer jag skulle kunna skriva om men det här var några av dom jag känner är viktigast för just mig!!<3

Har ni några framtidsplaner?? Kommentera gärna:))

Kraaam<3
Mitt jullov

2018-01-05 10:00
Från livetsomjohannavilen

Hej på er!!

Som alla vet så börjar jullovet gå mot sitt slut vilket är sjukt tråkigt då jag inte gillar skolan så värst mycket... Jag skulle kunna vara ledig hela tiden för att då kan jag verkligen lägga tid på det jag gillar mest och det är att vara med familjen, träna och träffa vänner. Jag tänkte göra en liten sammanfattning av mitt jullov så fortsätt gärna att läsa.

14-17 december åkte hela familjen till Prag, detta var dock inte på jullovet men jag gick bara några få dagar i skolan efter det här så det var typ som på jullovet;)

Prag var så sjukt mysigt och det gav en lite julkänsla då det fanns så många fina julmarknader.

24/12 Sen sa det bara pang och så var det julafton!! Hade ingen värst julkänsla men jag älskar att få umgås med min cirkus släkt;)

Jag är jätte glad över alla julklappar jag fick och jag är så sjukt glad och tacksam över att min släkt väljer att lägga ner massa tid och pengar på att köpa julklappar till mig!!<3 Här är några av mina träningsrelaterade julklappar och booty builder banden har jag använt super mycket och dom är jätte bra!! så vill du ha en snygg rumpa så rekommenderar jag dom!!

31/12 Sen sa det bara pang igen och så var det nyårsafton

Jag firade nyår med mina bästa vänner och vi hade det sjukt kul!!!! Första nyårsaftonen som jag inte behövde vara med familjen.. Nytt år ger nya möjligheter och jag tycker man ska ta alla möjligheter man får!! hoppas på ett super bra 2018!!!!!

Under jullovet har jag också börjat träna stenhårt och börjat käka diet mat igen vilket ska bli en rolig resa framöver!!!!

Jag skulle vilja avsluta det här inlägget med att säga att jag haft ett bra jullov!! jag har fått vila ut och inte behöva tänka så mycket!!1 Hoppas ni har haft en bra ledighet/jul/nytt år!!

God fortsättning kram Johanna!!

Här kan ni hitta länkar till booty banden:

Booty builder

I med och motgångar

2018-01-03 20:01
Från livetsomjohannavilen

Hej på er!!

Gud va längesen jag bloggade, mer än ett halvår sen ju.. Mycket har hänt och jag har lovat er att ni alltid ska få följa med mig i med och motgångar just därför känner jag att jag vill börja blogga igen.

För lite mer än 1 år sedan gick så hade jag en PT och käkade en viss diet vilket gick bra för stunden. Jag gick ner 10kg och jag kände mig ändå ganska nöjd. Men under tiden mådde jag inte så jätte bra när jag tänker efter. Jag åt inte alls mycket och ibland vart det lite för lite. På morgonen skulle jag käka gröt men jag har sjukt svårt att äta på morgonen och särskilt gröt. En morgon gick det inte alls så jag tog en banan vilket resulterade i att bananen kom upp lika fort igen. Efter dieten började jag försöka äta "vanlig" mat fast i mindre portioner vilket resulterade i att jag gick upp i vikt. Det är såklart man går upp i vikt när man ena veckan käkar jätte lite och andra veckan käkar vanlig mat. Jag var nog lite för ung o dum för att förstå att man inte kan leva så här utan man måste hitta en balans.

Efter allt det här så började min mage krångla ganska ordentligt och jag har mått sjukt dåligt och jag missade mycket i skolan tyvärr... Jag fick någon slags av IBS vilket ingen människa vill ha då det ger en panik. Allt med IBSen gjorde att jag blev sjuk stressad och som jag skrev så missade jag mycket i skolan vilket gjorde att jag blev ännu mer stressad. Den perioden var inte alls rolig men som tur är så har det lugnat sig nu och jag får bara "anfall" ibland vilket är super skönt.

Jag har struntat i att väga mig ett tag vilket har varit jätte skönt då jag alltid mådde så dåligt av att se om jag hade gått upp i vikt eller så fick jag panik om jag bara gått ner 1 kg. Det här kanske inte heller var det bästa jag gjort vilket har slutat i att jag blivit för bekväm i mig själv. Jag har inte ätit så mycket mer än vad alla andra gör men med min sjukdom måste jag verkligen tänka på vad jag stoppar i mig (Om du vill läsa om min ämnesomsättnings sjukdom finns det inlägg om det på bloggen).

Jag har inte latat mig precis jag har tränat men eftersom att jag har ätit sämre så har det inte gett dom resultaten jag vill ha. Jag har nu bestämt mig för att börja med en diet igen, den är nästan likadan som den förra men denna gång ska jag äta bättre (mindre men ofta) och jag ska fokusera mer på träningen då jag vill bygga mer muskler. Denna gången så har jag med min syrra vilket känns jätte bra och det känns som om jag kommer klara det här mycket bättre än innan och denna gång ska jag inte äta fel när jag väl bestämmer mig för att sluta äta matlådor.Mitt första mål är att klara mig fram till min 18-års dag vilket är den 9 Mars och det är ungefär 10 veckor dit!!

Om man ska prata om min träning så tycker jag att jag utvecklats mycket!! Förut vågade jag inte köra själv på gymmet utan jag körde bara pass för jag tycket att det var jobbigt när det var så mycket folk på gymmet. Men nu så har jag börjat köra maskiner och fria vikter osv vilket känns sjukt bra!!! Har även börjat fokusera på att köra mer armar och rygg vilket har resulterat i att alla mina tröjor har blivit försmå kring armarna:))

Jag har alltid haft en syn på mig själv att jag ska bli supersmal, jag ska ha smala lår osv men jag har ändrat mitt tankesätt helt!! jag skiter i att mina lår är stora, jag skiter i att mina armar är stora och jag skiter i att min mage har fett på sig!!! Jag ska träna för att JAG mår bra och jag tycker att alla ska tänka så. Visst ska man ha mål och vill man ha smala lår och man mår bra över att man vill träna sina lår smala så ska man göra det, bara man själv mår bra!!!


Det här inlägget vart ganska långt men jag hoppas att ni orkade läsa igenom det!!

Jag har en fråga till er, vad skulle ni vilja läsa om på min blogg? Ni får gärna höra av er till mig om ni har några tips!!

Kraaam!!


IM BACK!

2017-07-01 11:12
Från livetsomjohannavilen
Hej på er!

Tänkte sätta mig ner o skriva ett blogginlägg då det var ett tag sedan.

Som ni vet tog jag ett litet uppehåll med bloggen efter min period med pt för att jag kände att jag behövde lägga mer fokus på både skola och träning. Just nu har vi sommarlov och jag jobbar för fullt. I 5 och en halv vecka ska jag jobba som målare på hallbo i Hallsberg och nu har det gått 2 veckor och jag känner mig stolt över mig själv då jag aldrig målat förut och nu kan jag måla hus utvändigt, trappräcken, fönster och så har jag lärt mig att bygga en ställning. Kanske skulle valt bygglinjen ändå;)

Träningen då hur går det med den? jodå det flyter på men jag har inte den inställningen och motivation som jag hade förr... Lyckades ju gå ner lite i vikt med pt:n och jag var så sjukt nöjd med mig själv.. men det jobbiga är att jag tränar som vanligt och äter som vanligt men jag har ändå lyckats gå upp i vikt. Jag har börjat tänka på att siffran på vågen inte har något med mitt psyke att göra men det är extremt jobbigt att se att man har gått upp även fast man tränar stenhårt. Att alltid behöva tänka på sin vikt i första hand är jobbigt och jag skrev här över att det inte ska ta över mitt psyke men det gör det. Det går i perioder där jag känner att min kropp tar över min psykiska hälsa och det är tråkigt, känner att ingen förstår mig...

Både igår och nu känner jag mig väldigt nere inte bara på grund av kroppshets utan en annan anledning.. Trodde att det här skulle bli mitt bästa sommarlov med mina vänner men jag tror nog att det här sommarlovet kommer bli exakt lika tråkigt som alla andra lov jag har. Igår la jag mig i min säng och kollade på Youtube och tänkte lite, jag vet inte vad jag ska göra för att få mitt liv sådär bra igen som det var förut.

Sista tiden i skolan innan lovet så mådde jag inte heller så jätte bra.. Hade extremt ont i magen och kunde knappt vara i skolan. Läkaren hittade inga fel på mig men jag kunde troligtvis ha IBS vilken inte går att "bota". Efter den här perioden har jag blivit väldigt nojjig över andra sjukdomar och varje gång jag mår lite dåligt tror jag att jag fått cancer eller någon annan dödligt sjukdom och det trodde jag aldrig skulle inträffa förut...

behövde skriva av mig lite...

Kram!

1 vecka kvar

2017-01-16 13:29
Från livetsomjohannavilen
Hejsan!

Nu är det 1 vecka kvar på mitt kost och träningsschema och det här har varit den lärorikaste tiden i mitt liv. Att lära sig mycket om mat och att det man stoppar i sig verkligen gör skillnad. Jag tänkte prata lite om hur det har varit för mig som 16-åring att gå på diet och träna utifrån ett träningsschema och jag kan verkligen säga att jag vuxit som människa, jag har inte bara gått ner i vikt utan jag har lärt mig så mycket och att man verkligen måste kämpa för att komma dit man vill.Mat

I början var maten ett av de värsta jag gjort, att bara byta ut all vanligt till det lite mer nyttiga och sunda gjorde mig galen, att jag liksom inte bara kunde gå och ta en macka om jag var hungrig osv men nu när jag är på den sista veckan så känns det ännu konstigare att börja äta "vanligt" igen. Första veckan var jag sugen på allt, hamburgare,godis osv men idag känns det bara äckligt. Jag har tagit med matlådor till skolan pga att jag behöver äta en viss mängd av allt och det får inte vara såser osv. Nu när den här perioden är slut tänker jag inte börja vräka i mig mat för då kommer det gå åt helvete. Jag tänker äta vanlig mat i skolan men jag kommer tänka på hur mycket jag äter av allt men hemma ska jag försöka äta som jag gör nu men jag kommer inte känna mig tvingad till att göra det om det inte skulle finnas ingredienser hemma liksom. Vad man äter är väldigt viktigt om man vill gå ner i vikt och det har jag verkligen lärt mig nu.

Träning

Så här mycket jag tränat under den här perioden har jag aldrig gjort, det har blivit till min vardag och jag gillar det. Träna kommer jag aldrig sluta göra och det är något som ligger mig varmt om hjärtat eftersom att om man inte kunde träna hade jag aldrig gått ner så här mycket i vikt. Under den här perioden skulle jag träna utifrån ett träningsschema vilket har varit sjukt svårt. varje gång jag bestämt mig för att köra maskiner på gymmet har det varit fullt med folk och jag gillar verkligen inte att stå i centrum under tiden jag tränar.. Det jag tränat är mer färdiga pass vilket jag tycker passar mig perfekt eftersom att det ger mig även en anledning till att gå till gymmet. Det jag tränat mest på gymmet är Tabata men jag har även kört lite bodycombat, spinning, core osv så hela kroppen har verkligen fått vara med och jobba.Jag tycker att alla som verkligen vill träna borde köpa kort på Forma och vara med och köra pass för det är verkligen det roligaste man kan göra! vilken energi man får och man blir så sjukt peppad av andra i rummet.


Vill du börja träna och äta bra så gör det för jag vet att det går att lyckas om man vill! jag har kämpat med det här och ni ser ju att det går. Jag har förlorat nästan 10kg på de här veckorna och mer ska jag gå ner det är mitt löfte till er!!

Hoppas ni orkade läsa allt och att ni har det bra!! KRAM<3

(glöm inte att följa mitt instagramkonto: Livetsomjohannavilen)

Resultat!

2017-01-02 22:42
Från livetsomjohannavilen

Hejsan!
Tänkt bara uppdatera bloggen med en bild jag delat på andra medier men som jag tänker posta här också! Vill bara säga att allt är möjligt ge aldrig upp din dröm!

Vill ni följa med mig mer i mitt liv så kan ni söka på livetsomjohannavilen på instagram, jag accepterar alla