RSS - xml

Kontrollerades senast: 2022-08-13 21:01:44

Rebeccamcherie blog

Rebeccamcherie blog on Nouw

Vegas

2018-12-18 16:43
Från Rebeccamcherie

Jag börjar få en sån hemlängtan nu när jag börjar räkna ner dagarna tills jag ska åka hem. Tror jag varit hemma en gång sen jag flyttade till Stockholm. Börjar tära på framförallt fasterhjärtat.

Nu när det är vitt och mysigt med all snö ute och jag ser alla hundar överlyckliga när de leker i snön börjar jag tänka på min hund Vegas. Vegas gick bort innan hon hann fylla fyra år och skulle i år ha fyllt 7år. Hon hade problem med hudallergier hela livet och det som blev droppen var efter att hennes ena knä hoppat ur led vi ett tillfälle och vi opererade och körde rehab tog det inte långt tid innan nästa knä också hoppade ur led och veterinären trodde inte att det skulle bli bra för henne med ytterligare en operation.

Jag fick upp ett minne på facebook att det var 7 år sedan vi hämtade hem henne just idag. Som jag saknar henne.

Här får ni bild bomb på min fantastiskt söta och fina Vegas.


// Rebecca

Outlets make shopping more fun

2018-12-17 13:30
Från Rebeccamcherie

I Fredags efter jobbet satte jag av mot Arlanda för att ta flyget till London för att träffa min pojkvän Lewis. Jag vet vad ni måste tänka, distansförhållande med någon som bor i London måste vara jobbigt och det är det ibland men oftast älskar jag det. Förstår att de kan vara svårt att tro om mig som varit med i tre Tv-program och dessutom jobbar som account manager och ständigt pratar med människor men jag är extremt introvert som person och älskar att vara själv. Det låter så tråkigt och ibland kan jag känna mig ensam men oftast så älskar jag det.

Jag läste Amy Schumers bok ”the girl with the lower back tattoo” I Mexico när jag ivrigt väntade i min ensamhet om att få kliva in i ph. I den boken beskriver hon sin introverta sida och jag kände mig så träffad och jag ska ärligt säga att jag inte visste att de fanns något som hette introvert innan jag läste denna boken. Ibland funderar jag på hur allmänbildad jag egentligen är eller inte är.

Tillbaka till helgen med Lewis, istället för att vara i London som vi brukar vara när jag kommer åkte vi till ett ställe ungefär en timme ifrån London som heter Oxford där finns det ett hotell som heter Crazy Bear, det är en gammal farm som de har gjort om så det finns små ”stugor” runt omkring där de byggt rum och hotellreceptionen är i en gammal engelsk buss utanför, jättebra hotell med bra service och coola rum. Hotellet är riktigt instagram vänligt runt jul, dekorationer och ljus i överflöd. Men jag är riktigt kass på att komma ihåg att ta bilder så har lånat bilderna från hotellets facebook.

På lördagen åkte vi till ett ställe som heter Bicester ungefär en halvtimme ifrån hotellet, där ligger en ”shopping village” med nästan alla märkesaffärer förutom Louis Vuitton så där strosade vi hela dagen, shoppade, åt lunch och fikade. Den här lilla shoppingstaden var så mysig med julpynt överallt och så är det en typ av outlet by så alla butiker har reducerade priser.

På söndag kväll är det alltid tråkigt att säga hejdå, speciellt efter en helg som den här där allt varit så mysigt men att landa i ett vitt Stockholm var väldigt mysigt!

Det var så vitt och fint i morse när jag gick igenom humlegården till jobbet. Nu är det fem jobbdagar kvar till ett långt julledigt hemma i Karlstad.

// Rebecca

the gym is my biggest insecurity

2018-11-14 15:11
Från Rebeccamcherie

För några veckor sen skaffade jag gymkort på sats och det har mest blivit att jag gått till Hötorgets center eftersom det ligger så nära jobbet och jag kan gå direkt dit när jag slutat. Om jag väljer att gå till ett center närmare hem är det alldeles för lätt hänt att jag hunnit tappa fokus och blir sugen på godis och går till Ica istället. *suck*

När man blir medlem får man ett pt pass inkluderat och jag valde att utnyttja det igår. Jag har alltid tyckt att jag ändå har rätt bra koll på träning och jag kör varierat de jag kan när jag är på gymmet och känner mig nöjd när jag går därifrån. Men så fort jag tränar med en pt känner jag alltid att det är meningslöst när jag tränar själv, det är helt sjukt vilken skillnad det är när någon är där och rättar till, petar och peppar och igår var inget undantag. Jag tror att han jag tränade med hette Adrian och jag ska säga att jag var lite skeptisk innan jag bokade för jag har sett att det är lite varierad nivå på hur engagerade tränarna på sats är, det har varit lite böjda ryggar och sånt som jag är livrädd för, men Adrian var grym och vi körde övningar som verkligen passade mig och min kropp och testade oss fram vad som kändes bäst med mycket fokus på teknik.

Men nu är jag där igen när jag helt enkelt tycker att min egna träning inte är bra nog och att min kunskap inte håller måttet.

Så jag funderar på om jag tycker att det är värt pengarna att fortsätta med Adrian för att öka min kunskap och så småningom kunna känna att jag kan själv. Att jag kommit hit har jag bara mig själv att skylla eftersom jag aldrig håller i min träning utan alltid slutar en period för att sen börja om på noll och jag vill verkligen undvika det denna gången. Man kan tro att efter 2 pt pass om dagen i tre veckors tid + sporadiska pass efter det ska ha gett mig någonting men jag är fortfarande lika osäker på teknik och rädd för att göra fel.

Vart tränar ni någonstans och vilken kunskapsnivå på träning skulle ni säga att ni ligger på en skala mellan 1-10? Jag skulle säga att jag ligger på en kunskapsnivå 5 kanske.

// Rebecca

Everybody has that group of friends

2018-11-11 22:21
Från Rebeccamcherie

Ni vet när man haft en sån där utekväll så det första man gör på morgonen är raderar sin snapstory/instastory, en sån hade jag i fredags när jag var ute med fem killkompisar.
Det blir alltid samma visa med dessa grabbarna men oj va kul vi har. Vi börjar på Calle P med att ta in lite smårätter och massa drinkar av olika slag, en drink hade kalaspuffar i.. Den va sinnesjukt stark och va inget för mig.
Jag är säkert den enda Värmlänningen som aldrig har druckit hembränt haha!
Vi lämnar Calle P innan det hinner bli stökigt och går vidare till Berry's där det beställs in cava och några tjejkompisar till grabbarna kommer och möter upp oss och vi tölar, skrattar och har väldigt trevligt innan vi drar oss vidare till ett ställe som heter L'angolo någonting, där är vi nästan helt ensamma och vi kommer dit supertankade och styr igång Djn med sån musik vi vill höra och förvandlar stället till ett schlager/dansbandshak för kvällen.
Nu börjar det bli riktigt stökigt och vi dansar, sjunger, tjoar och är som ett gäng vildingar, men jag hade så sjukt roligt och det är alltid samma visa med dessa grabbar, alla bjuder på sig själva och bara släpper loss!
Vi drar sen vidare och träffar två tjejkompisar till mig på Mono men jag är så full så här sviker mitt minne, tillslut hamnar vi på efterfest hos en av mina vänner och nästa minne jag har är att jag vaknar upp på toagolvet kl 04 och packar ihop och går hemåt men här är inte kvällen slut, jag går vilse på Östermalm påväg hem och får beställa en Uber som hämtar mig.
Jag älskar att det alltid blir samma visa med dessa grabbarna och det blir alltid roligt.

Vaknar upp på lördagen och ligger i fosterställning hela dagen tills jag ska gå hem till en tjejkompis och hälsa på, Cissi är en av mina bästa vänner, vi lärde känna varandra på gymnasiet när vi började i samma klass och har varit med om både det ena och det andra under dessa 11 år men vi har alltid haft så roligt tillsammans.
Cissi pluggar juridik just nu och är extremt upptagen med sitt tentaplugg så jag va så glad att hon kunde ta en paus och hänga lite. Vi pratade none stop från 20-02 innan jag traskade hem igen, denna gången hittade jag utan gps ;)

Idag har varit en riktig söndag, jag har tvättat, städat och kollat hur många avsnitt som helst av Riverdale, jag kan inte riktigt bestämma mig om en åsikt om den serien. Jag tycker den är bra men den är lite barnslig emellanåt.
Har ni några bra tips på serier?

ps. jag rekommenderar ingen att konsumera så mkt alkohol jag gjorde i fredags

// Rebecca

Vilka då?

2018-11-06 22:10
Från Rebeccamcherie

Sitter I studion tillsammans med Lukas, Erika och Wille, kul att träffa dom igen så fina människor och jag blev så stolt över Wille när jag såg gårdagens avsnitt att han vågar säga ifrån och stå upp för sig själv och mig.

I övrigt har jag inte jättemycket att säga om gårdagens avsnitt men de märktes när man satt där i "heta stolen" att de va ute efter tårar och det va det sista jag tänkte ge dom.
En vidrig fråga som inte kom med som jag minns väldigt tydligt är från Nina och hon säger:
"-Rebecca, hur känns det att din egen syster inte ens tycker om dig? Hon har snackat skit om dig på hotellet innan du kom in. "
Och jag har fått skickat till mig att Bettina inte tycker hon förtjänar bli dragen över samma kam som Nina efter gårdagens program men hon va inte direkt oskyldig och skrattar och hånar och vänder sig till Nina och visar sin bekräftelse till henne under hela "heta stolen". Så även om hon inte var drivande så ställde hon också frågor och va helt klart delaktig.
Samtidigt så hade dom blivit tillsagda att va hårda och ställa frågor men jag tror inte produktionen hade förväntat sig det beteendet då dom inte uppfattat att denna stämning funnits mellan alla deltagare.
Så efter att jag och Wille va klara med "heta stolen" kommer helt plötsligt Producenten upp för att prata med mig och han berättar att han avbröt våran session innan den va slut för att han avsåg att deras beteende inte var okej och att de inte står bakom den sortens mobbning.
Kärlek till produktionen och tv3.

Så till det här med Bettina och hennes bröst. Som Bettina får det att låta som har jag bara sagt till henne att hon inte har några bröst men riktigt så gick det inte till.

Det är efterfest vid poolen och alla skrattar och har kul med varandra och Lukas skriker "Bettina är naken kolla hennes bröst" varpå jag skojar och säger "vilka då".
Där och då full som jag var tyckte jag att det var ett roligt skoj, men dagen efter när jag vaknar nykter och går igenom kvällen i mitt huvud kommer jag på att den kommentaren slank ur mig till Bettina och ju mer jag tänkte på den ju mer elakt tyckte jag att det lät. Så så fort vi träffas igen på morgonen går jag direkt till Bettina och ber 1000 gånger om ursäkt varpå hon förstår att det från min sida aldrig var menat som någonting elakt men vi båda håller med om att det var fel och jag verkligen ångrade det och skämdes för vad jag sa. Sen var vi vänner igen och hade kul under dagen.
Såhär var det händelsen gick till och jag försöker inte bortförklara mig men jag vill ge er min syn på saken för det är väldigt stor skillnad på att säga rakt ut till någon att hon inte har några bröst och det sättet som jag gjorde det på.

Jag får mycket skit för att jag är "elak" i programmet men den jargongen jag har där inne har alla sinsemellan, det va ingen som tyckte Nina va elak när hon säger att Bettina har en slapp f*tta vid frukostbordet, då skrattar alla och det är roligt men såfort jag sa någonting fick jag skit, speciellt från Nina.
Och alla småtjejer som tycker att jag är elak köper bara det som deras "favorit" Nina säger i programmet och det enda Nina har att gnälla på är att jag är sugen på Marcello, men jag tyckte om Marcello där inne så varför hade jag någon skyldighet till Nina?

Lite tankar från mig om programmet.

Ses i Studion!

// Rebecca


-2.5kg på 5 dagar

2018-11-02 12:08
Från Rebeccamcherie

Jag har alltid haft en sund och lagom tränad kropp som jag trivts väldigt bra med tack vare alla lagsporter jag sysslat med sen jag var liten. Det har varit fotboll, handboll och innebandy och på senare år har jag varvat handboll med gym och tränat så mycket som jag velat.

Men jag har nu märkt att ju äldre jag blir desto svårare blir det att hålla kroppen snygg. Innan jag var med i Bachelor körde jag stenhård träning morgon och kväll med min vän och pt Ehsan på Fitnessdelux i Karlstad samtidigt som jag även körde en stenhård diet i tre veckors tid. Jag har aldrig känt mig så snygg och nöjd med mig själv som jag gjorde då. Jag var i mitt livs bästa form, min hy strålade och de fanns inte en finne så långt ögat kunde nå tack vare bra kost och träning. Nackdelen med att jag gjorde detta är att jag har riktigt svårt för att känna mig nöjd med min kropp efter de. I Dominikanska där vi spelade in programmet blev det inte mycket träning och det fanns allt onyttigt du kan tänka dig att smaska på under dagarna. Så mitt livs bästa form som jag slitit så hårt för gick upp i rök fortare än jag kunde säga ostbågar.

Jag har aldrig varit bra på att få in rutiner när det kommer till mat och träning och har alltid behövt känna att någon står och prickar av att jag är närvarande, som alla tränare gjort under åren och jag hade aldrig klarat att nå min drömkropp utan min pt, jag har inte det psyket när det kommer till träning. Jag fuskar alltid när det är fys och på gym pass och Ehsan är den enda jag inte kunnat fuska med för han har stått och räknat varje steg jag tagit haha.

Så jag fick nys om det här med Juice diet och kände att det hade varit skönt att få allt levererat hem till dörren och inte behöva tänka på någonting annat än att dricka den här juicen i rätt ordning. Så jag valde att testa fem dagars juicefasta för att rensa kroppen, börja om på ny kula, tappa några hekto och kanske t.om. dra ihop magsäcken lite.. (Jag äter extremt mycket mat och har svårt för att bli mätt)

Juicefastan fungerar som så att du väljer vilken typ av juicefasta du vill köra, jag valde original och den består av 1,3 eller 5 dagars fasta. Jag valde 5 dagars fasta och då fick jag leverans i två omgångar för att juicen ska vara så färsk som möjligt. Du dricker 6 juicer om dagen 500ml enligt ett tidsschema och äter ingenting annat. Juicerna är supergoda och i olika smaker med olika ingredienser för att du ska få så optimalt mycket energi och nyttigheter i dig som det går.

Det jobbigaste är hungern och jag är vanligtvis en arg hungrig person men nu var jag inställd på det på ett annat sätt så det har gått riktigt bra och så hungrig blir man inte eftersom man dricker så pass mycket juice och juicen är riktigt mättande. Vissa dagar orkade jag inte ens dricka alla juicer, men jag rekommenderar att man gör det och följer tidsschemat.

Jag gjorde detta utan något samarbete med Juica men jag har kontaktat dom nu i efterhand och har fixat en rabattkod till er som ger 10% rabatt ”rebecca10”, så passa på att testa deras juicer och glöm inte att tävla om en 3 dagars cleanse på min instagram @Rebeccamcherie. 

Ni hittar Juicas hemsida här

Nu känner jag mig sjukt redo att ta tag i min hälsa, gör det du också! Den är det viktigaste vi har!

// Rebecca

Highshool aint for everybody

2018-10-09 22:34
Från Rebeccamcherie

Okey så de senaste två avsnitten är det mycket man inte får se, t.ex, att Nina hugger på typ allt jag säger och overall haft en taskig attityd sen jag kommer in. Som ni såg på senaste Pandoras ask att hon lägger ord i munnen på mig osv.
Så idag när vi står i rummet och ska välja prom king går jag fram till Nina själv och säger ”jag kommer inte köra ut dig, men det är på ett villkor att du släpper attityden mot mig och vi har kul allihopa” Vilket hon såklart accepterade. Men absolut det som Lucas och Marcello säger stämmer sen innan för såfort jag vann immuniteten ville jag köra ut Nina ASAP pga av hur taskig attityd hon hade haft mot mig. Men jag tog det med Nina och vi fyra, jag, Bettina, Jennifer och Nina sa hela tiden att vi fyra kör sålänge vi kan tills det är må bäste kvinna vinna. För det andra ni inte får se är hur kul vi faktiskt har tillsammans emellan allt annat. Och Nina säger dessutom till mig att hon inte är sur på mig utan att det är Marcello som gör fel.

Förstår att det är svårt att titta på programmet och tänka på olika perspektiv men det är så mycket ni missar.

Ställ gärna frågor här eller på instagram tills nästa inlägg.

// Rebecca


what was I thinking

2018-10-02 22:45
Från Rebeccamcherie

I slutet på februari i år åkte jag till Los Angeles och för att spela in "reunionshow" för Bachelor wintergames som jag spelade in i November förra året och efter att inspelningen var klar bestämde jag mig för att hänga kvar ett tag och hälsa på vänner.

Mitt I min semester får jag ett telefonsamtal där en vän till mig som jobbar med casting till olika tvprogram säger "-jag har något kul att berätta". Sen drog hon igång och ville att jag skulle vara med i Paradise Hotel och jag har alltid sagt att jag aldrig ska va med i Paradise Hotel och jag fick en liten klump i magen men kände samtidigt att eftersom syrran är med kan det bli sjukt kul så jag väljer att tacka ja och jag får även lova att inte avslöja för Jennifer.

Min första tanke efter telefonsamtalet är att jag har fan inte tränat ordentligt sen inför Svenska Bachelor och inte nog med de så har jag inga bikinis med och inga sommarkläder (svinkallt i LA atm).

Jag börjar jakten på bikinis och sommarkläder och det finns ingenting någonstans eftersom det inte är säsong för det i LA så jag får tipset att åka till Target där jag tillslut hittar lite olika bikinis som får duga.

Idag när jag tittar på programmet ångrar jag att jag nöjde mig med att det får duga för jag har aldrig känt att jag är så ful som jag tycker att jag är i programmet.
Att jag dessutom hade mens precis innan jag skulle in så min hy är katastrof gör inte saken bättre och varför i hela friden sminkade jag mig inte mer !?

haha men så är det, har jag tur innebär det bara att man inte känner igen mig på stan.

Att titta på programmet är med blandade känslor och jag förstår att sarkasm och ironi inte går hem hos alla. Men det jag stör mig allra mest på är att Nina hela tiden tror att allt där inne handlar om henne, att jag säger och gör saker för att hon ska bli ledsen. Det första Nina säger till mig och dom andra tjejerna när jag frågar om några är kära så frånsäger hon sig det direkt. Så det är väldigt otydligt ifrån hennes sida vad hon egentligen tycker och omöjligt för mig att uppfatta efter två dagar i huset.

Under pandoras ask lägger hon ord i munnen på mig när jag säger att Mos inte är min typ och vänder sig till honom och säger "det betyder att hon tycker du är ful". Vilket det absolut inte alls betyder, alla har olika smak och typ men att det skulle betyda att någon är ful det stämmer inte.. Sen säger Mos till grabbarna nere i bungalowen att jag inte är hans typ så varför skulle han ta det negativt när jag säger det.
Till råga på det sitter hon själv och säger att Benjamin inte är hennes typ några dagar innan, men då betyder det alltså enligt henne att hon tycker att han är ful, det tycker jag är lite taskigt att säga om någon i tv isåfall.

Hon gör samma sak när jag säger att Lukas är en spillevink, lägger sin hand på han med lite ömkan och sen säger hon att jag sagt att han är spinkig..

Detta innebär ordet spillevink om man googlar ordet:
Lustig, kul, glad, påhittig, lurig, komisk, någon som är full av upptåg och påhitt.

Att jag säger till Marcello på skoj vid frukostbordet "-ser stark ut Marcello, sa någon tjej aldrig till dig" är ju dels för att Marcello ser väldigt stark och tränad ut vilket gör att det blir ett uppenbart skämt och jag märkte kvällen innan att Marcello själv har en hård jargong när han skämtade med mig på festen kvällen innan. Så att Nina sitter och himlar med ögonen är helt obefogat.

Såå thats a wrap everybody for this time.

//Rebecca

Is your soulmate forbidden?

2018-07-02 21:32
Från Rebeccamcherie

Jag har tänkt på de där med hur många killar som är förbjudna, har ni tänkt på det någongång?

Man får inte röra någon kompis ex och man är hemsk om man raggar på en upptagen kille..

Tänk er alla förhållanden där ute som inte har den där gnistan kvar utan bara nöjer sig med vad det är, man går och är lite missnöjd men är rädd för vad som ska hända om man väljer att gå vidare?

Tänk om min perfect match är fast i en dålig relation? Eller tänk om mitt livs kärlek är någon tjejkompis ex pojkvän? Vad är det egentligen som gör att ett ex ska va förbjuden för sina vänner? Det är ju slut av en anledning?

När jag blir kär vill jag va kär hela livet, att va kär är en magisk känsla.

Ibland kan man bli lite lurad av sig själv och bli kär i kärleken och inte personen det måste man skilja på. Många stannar i relationer på grund av barnen, men mår verkligen barnen bra av att se sina föräldrar olyckliga? Klart man som barn vill att sina föräldrar ska va lyckliga tillsammans men hellre lyckliga på andra håll en olyckliga tillsammans.

I sommar ska min bror och hans flickvän gifta sig, dom är de enda paret jag vet som efter drygt tio års förhållande fortfarande är så där härligt kära i varandra. Dom har alltid kul tillsammans och när dom är ifrån varandra så saknar dom varandra, jag vet att dom kommer va lika kära hela livet och jag unnar dom verkligen det, båda två är helt fantastiska och jag kunde inte ha fått en bättre svägerska eller bror.

Ps.
Till alla mina vänner som läser detta så är jag inte intresserad av nåt ev era ex utan detta bara dök upp i mitt huvud.


// Rebecca

What game is this? I only play monopoly

2018-06-02 21:14
Från Rebeccamcherie

Vad är det för socialt spel som dagligen spelas mellan människor egentligen?
Vad hände med att öppet säga vad man tycker och tänker?
När blev vi så rädda för att vara ärliga?

Jag är en person som är väldigt rak och ärlig, jag står för mina åsikter och framför dom gärna. Det är en av anledningarna till att mina vänner vänder sig till mig när dom vill ha en ärlig åsikt om diverse saker, ja dom som klarar av att höra sanningen vill säga.
Men i detta inlägg tänkte jag prata lite om mina relationer till killar och på vilket sätt jag upplever att killar idag är väldigt fega, speciellt dom som är yngre än mig själv.

Jag upplever att det är enklare att dejta och umgås med killar som är äldre än mig själv, alltså män istället för "pojkar". Det spelas inget spel när man träffar män, antingen vill man ses eller inte. Det finns inget mellanting och framförallt så är man öppen och ärlig med vad man vill.
Fördelen när man är lite äldre är att du har haft tid att lära känna dig själv, vem du är på jobbet, på festen, med vännerna eller bara hemma med familjen och du har träffat så många olika människor så du vet vilka som är värda att lägga energi på och inte. Du vet kanske vad du vill ha ut av livet och nöjer dig inte. När man är ung och inte känner sig själv så bra än (för tro mig, när du är 18-20 år gammal så vet du inte det än) tar man lätt efter andra och söker bekräftelse och anpassar sitt beteende där efter, det gjorde jag när jag var i den åldern och jag nöjde mig med att ha en okej relation och ett okej liv med min dåvarande pojkvän tills jag insåg att det inte va så jag ville leva mitt liv.
Det jag tycker är attraktivt med män är att de ofta är självsäkra, lättsamma, allmänbildade och avslappnade i sin tillvaro, det behöver dom va i min närhet.
Det är två problem jag har stött på med yngre killar, det ena är att det känns som dom vill ha en liten söt tjej som inte gör så mycket väsen av sig, står bredvid och ler och dyrkar marken sin pojkvän går på, lite som jag va när jag var yngre, speciellt eftersom min första seriösa pojkvän var flera år äldre än mig och så var jag för att min självkänsla inte var där den är idag och det är säkert samma anledning som yngre killar gillar att ha någon som ser upp till dom och som stärker deras självkänsla.
Det andra problemet är att dom är fega och inte vågar säga att dom inte är intresserade. Jag träffade en kille lite grann för ett tag sen och vi skrev att vi skulle ses vi flera tillfällen men det kom alltid något i vägen och tillslut börjar jag förstå att han helt enkelt inte är intresserad av att ses men istället för att säga att han inte är intresserad så får man istället bara att det skjuts på träffen tills det självmant rinner ut i sanden och även när jag frågar rakt ut om han verkligen vill ses så kommer det ursäkter och förklaringar som tyder på att han självklart vill ses.

Det många gör fel vid såna här situationer är att man ifrågasätter vad man gör för fel och vad man hade kunnat gjort annorlunda. Skulle jag ha väntat längre med att svara på sms eller skulle jag ha spelat svår?. Så hade jag tänkt om detta hade hänt för fem-sex år sedan, men man behöver inte klicka med alla och det innebär inte att man gör något fel. Jag har själv spelat de där spelet för att jag varit för feg för att säga nej, men jag har aldrig tyckt illa om personen bara för att jag inte varit intresserad av något mer än vänskap.
Vissa klickar man med och vissa inte, det är samma sak med vänner men det är så mycket bättre att våga säga det då, ju tidigare desto bättre innan intresse har gått över till känslor hos den andra personen.

Slösa inte varandras tid, "tid är gratis men ovärderligt".

// Rebecca