RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-11-25 19:44:14

#emborgstrom blogg

#emborgstrom blogg på Nouw

WINTER WONDERLAND

2018-12-30 12:44
Från #emborgstrom

Jacka Meotine, leggings H&M, skor Laura Bellariva, väska Pigalle

Hej gullisar. Snart dags för nytt år! Vi åker till London imorgon för att fira där med Alex Bokade bord igår på Cecconis tills imorgon så det blir väldigt väldigt treeeeeevligt. Har lagt in lite bilder i detta inlägg med från vår förra London trip nu i början av December.

Nu ska jag snart hoppa in i duschen, har fastnat för programmet Venice Beach som jag kollat på hela förmiddagen samtidigt som jag fixat med en lägenhet som ska upp nästa vecka. Idag har jag en privatvisning på schemat och sen ska vi lämna Harley hos Markus mamma. Händelserik dag ba!

Gott nytt ÅR till er alla! Lär nog uppdatera min insta bättre än denna blogg känner jag just nu haha.

DENNA pasta! Hummer på Cecconis.

MERRY X-MAS

2018-12-26 16:16
Från #emborgstrom
God jul återigen! Nu är man sjukt trött på allt som har med jul att göra dock så detta får bli de sista bilderna från julafton och på mitt nyinförskaffade julpynt.


Juldagen igår med! Jag och M tog en middag på Storan som slutade med att vi hamnade någon timme på Brasseriet där det var sjukt mycket folk. Går i princip aldrig ut i Linkan längre, och igår blev man verkligen påmind om varför. Tror det var i somras senast som jag var ute.......... Daz why!

Idag har vi inte gjort många knop. Var ute med Harley i parken utanför dår han fick leka med sin nya bästis Urban. Slutade med att Harley blev för exalterad så han sprang in i mig och jag föll ihop och landade på min hand som nu gör ont as fuck. Därefter träffade jag gullisen @ofeliahallqvist över en kaffe på Simons. Måste varit något år sedan vi senast sågs typ. Så mysigt att ses!

Just nu väntar jag på pizza och har precis klickat hem ett nytt mobilskal som är svinballt. Kul att veta va! Imorgon är det back to work. Redan försökt rodda lite idag men blir inte detsamma utan kontoret, ska bli skönt att rensa mailen lite imorgon. Och skönt att få träffa Ebbisen

Trevlig kväll gosisar! E

JUL HOS CHARLIES

2018-12-24 06:48
Från #emborgstrom

God jul gullisar!

Jag är uppe tidigt för att jag lovat M att jag skall fixa kalkonen i år vilket jag starkt ångrar just för att det är vidrigt. Behöver inte gå in på detaljer egentligen men det innebär att man ska stoppa in handen någonstans man verkligen inte vill stoppa in handen

Bilderna ovan är från i Fredags då jag var hemma hos Charlotte med massor av gulliga tjejer. Så bra uppstyrt! Ni ser ju hur ballt klädd C är med?! Sedan är hon ju bäst med!

NEW HAIR WHO DIS

2018-12-23 13:59
Från #emborgstrom

Jag fick ett ryck i veckan och färgade håret hemma och klippte av luggen lite. Min syster tyckte att jag var galen när jag berättade det men alltså hur jävla bra blev det inte? Måste dock boka tid för klippning av resterande hårtoppar (det vågade jag mig inte på hehe) Hårfärgen kostade typ 100 kr med på Maxi. Helt sjukt! Trivs så mycket bättre i riktigt mörkt hår.

Har även gjort nya fransar i veckan efter ett halvår utan. Så nu känner jag igen mig själv igen hahaaa. Konstigt det där. 

I'M BACK BITCHES

2018-12-23 10:02
Från #emborgstrom

Bilder från Bad Gastein där jag och Ebbis var tillsammans med kontoret i veckan. ✨ Alldeles för glada efter att vi fått alkohol haha.

Hej gullisar! Satt vid datorn precis och insåg att det var ett år sedan jag skrev i denna blogg senast. Så mycket som har hänt under den tiden. Jag träffade en gammal klasskamrat i Fredags som undrade varför jag lade ned bloggen och just då kände jag att jag saknade lite att skriva av mig. Inte för att jag har varit så personlig här men främst för att det är roligt att dela med sig av bilder och vad som händer i ens liv. Man hinner inte träffa alla nära och kära så ofta som det gick tidigare så detta kan vara en bra sida för uppdatering tänker jag.

Senast jag skrev här hade jag precis skrivit min sista tenta som fastighetsmäklarstudent. Nu jobbar jag som fastighetsmäklare sedan Februari detta år och jag älskar det. Det är ett väldigt kämpigt jobb med långa arbetsdagar måste jag ändå medge, men det var jag beredd på innan, jag har alltid jobbat mycket. När jobbet inte riktigt känns som ett jobb utan mer som något som är ens passion så blir det inte lika påtagligt att jobba :)) Men nog om mitt jobb, jag har inga planer på att skriva mycket om det här. Om ni inte vill det självklart? Idag är det den 23e December, dagen innan julafton! Sedan mina föräldrar skildes har jag nog aldrig riktigt varit ett stort fan av julen utan mer upplevt det som en hetsig period med julklappar tråkigt nog. Mer ångestframkallande än mysigt. Sedan jag träffade min pojkvän M (nu har vi varit tillsammans i tre år (!) och även fick min hund Harley förra året, så känns det mer nu som att vi själva är en liten familj och då blir julen genast mysigare. Idag ska jag och M åka och hämta vår kalkon som jag har beställt, köpa blommor och sedan ska jag hem till mamma för att lämna av lite julklappar till mina småsyskon. Någonstans däremellan har jag tänkt städa hela lägenheten även för imorgon kommer pappa, jennifer och richard, kajsa och anders hem till oss. Lite att fixa innan dess!

BAD GASTEIN

2018-01-08 11:11
Från #emborgstrom

Skrev nog att jag var i Alperna precis innan jul men hann nog aldrig berätta hur magiskt det var..!!! Jag och världens bästa Skandiamäklarna Linköping/Mjölby/Motala var i Bad Gastein och hade så kul! Det var så magiskt vackert meddddd så man typ ramlar bara av utsikterna. Påtal om att ramla så lyckades jag göra den sjukaste vurpan någonsin haha, min chef trodde att jag brutit båda benen, så sjuk var den :))) Tur man har gummiben!

Tittar in här lite senare idag, är ledig hela dagen! Ciao!

ETT LITET HEJ

2018-01-02 10:10
Från #emborgstrom

Hejsan svejsannnnn alla! Inte skrivit något här på några månader för jag har varken orkat eller haft tid. Gud vad mycket som har hänt senast! Jag har skrivit min sista tenta (förhoppningsvis för den var brutalt svår inte kul me makroekonomi) firat tentan i Stockholm med Berniz och Ludde, flyttat till större lägenhet med min kille, fått hem min valp Harley, varit sjuk, varit ledsen, varit glad och även jag kom iväg några dagar i Bad Gastein tillsammans med Skandiamäklarna. Även firat jul och nyår med! Och massor jobb inklämt i allt. Blir trött bara av att skriva detta haha. Är förövrigt febrig och förkyld nu så ingen bra period just nu :))

Vi firade nyår tillsammans med Alex i Gbg med! Jag var lite övertaggad så M fick gå hem med mig någon timme efter tolvslaget haha. Att man alltid lyckas? Annars var det sjukt kul! 

Nu ska jag ut och gå med mitt lilla monster, 4e promenaden idag redan haha. Blir ingen bra djupsömn på nätterna här inte! Livet med bebis... Vi får se när jag tittar in här nästa gång puss!

Fick armband av min kille i julklappi

Vi firade skriven tenta med kalvpastan på Villaggio! Bästa stället.

Greasy Spoon i Sthlm... Sååå gott men laxmackan va nog snäppet vassare än avomackan!

FRÅN I FREDAGS

2017-11-19 09:01
Från #emborgstrom

Tjolahöppp! Ligger pigg i sängen nu medan min kära kille sover som om han aldrig fått sova förut haha. Vaknar alltid flera timmar före han.

Igår jobbade jag typ hela dagen och i Fredags jobb även då, sedan var Tilda och jag å åt på taket för att fira att hon fyllt år. Ida kom även och joinade. Allt som allt drack jag tre glas vin på hela kvällen och lyckades bli extremt bakis igår haha. Hej nu går de utför typ?

Idag ska jag, M och hans bror och tjej på brunch i Norrköping å sedan till Ekenäs slott på julmarknad! Så mysigt! Ikväll måste vi börja packa med hehe. Flyttar 1e December, börjar bli lite kaos.... jag är dock ganska bra på att packa tycker jag själv. Det är själva bärandet av flyttkartonger som jag inte gillar haha. 


PS! Jag ska vara ute hos Harley två dagar nu varje vecka tills han får flytta hem till oss (gahhhhh fatta!!!) så imorgon ska jag dit igen. Gissar på att han har växt supermycket de senaste dagarna. Min lille bebi

​Hittade min gamla barnbok förut, älskar noteringarna om hur envis jag var redan då :))

SICKO

2017-11-15 11:26
Från #emborgstrom

Hello! Förlåt för alla valpbilder här i bloggen men jag är så besatt av min lilla vovve haha. Längtar tills han får flytta hem till mig! Det sjukaste av allt är att han faktiskt är leveransklar samma dag som jag skriver min sista tenta (sista tentan i livet typ) Den 22e Dec alltså! Gud vad man längtar efter julen nu. Redan bestämt vilka julgranskulor vi ska ha till och med haha. Min julgran ska vara fetast! Även beställt hem ett julhalsband till Harley som är sååå gulligt. Denna vecka ska jag även beställa nytt koppel som jag hittat från bästa Mungo & Maud och börja kolla på hundsäng. Hundsängar är ju typ svinsvårt, inte hittat någon alls bra ännu.

Idag gör jag inte många knop, är hemma och mår riktigt dåligt. Så frustrerande när man har cirkus 100 saker att göra egentligen. Är sämst på att ta det lugnt då jag alltid har någonting som skall göras varje dag... Skulle egentligen kört praktik idag och ätit middag med Tilda men får skjuta på det. Förhoppningsvis kan vi äta hamburgare på Fredag @Tildaromdahl !!!! Håll era små tummar för det!

Nu ska jag kolla klart ett KUWTK avsnitt, äta upp min grekiska yoghurt och sedan plugga. Tenta 6e December och sedan sista tentan den 22e December! Och innan dess ska vi flytta med aaaah... Inte ens börjat packa hehe. Puss

BÄSTA TIDEN

2017-11-12 12:59
Från #emborgstrom

Hej gullisar! Är på jobbet just nu och har lunch. Haft lite uppehåll härifrån för att jag verkligen inte hunnit eller orkat skriva något, skrev tenta i Fredags nämligen och då blir de ingen tid över till bloggi innan den är skriven hehe VILKET DEN ÄR NU! Får lite panik över tentan däremot i efterhand för de va två stora frågor som jag verkligen inte kunde. Har inte tid att missa någon tenta nu så håll för gudarnas skull tummarna att jag klarar den!!!! Endast två tentor to go!

Igår var vi hos Marie hela dagen, gjorde högrevsburgare gosade med min Harley (som äntligen har öppnat ögonen haha började typ gråta när jag såg det!!!) och bar 100 kg ved typ. Jag längtar så  sjukt mycket tills min valpi flyttar hem till oss. Helt besatt typ! Gud vad jag tappar bort mig när jag skriver. I alla fall! Efter vedbärandet åkte vi hem och handlade sushi varav jag somnade i sängen vid 20.00, extremt trött tjej haha.

Ikväll ska vi fira min älskade pappa så jag har bokat bord på 1854! Ska äta den magiska pastan som ni ser på bilden ovan som jag och M åt förra söndagen hehe. Ny favorit som ni måste prova!!! Oxfilépasta me tryffel♥️