RSS - xml

Kontrollerades senast: 2022-10-05 05:53:07

lifeasateen blog

lifeasateen blog on Nouw

22 oktober 2019

2019-10-22 16:19
Från lifeasateen

Hej igen!
Det var länge sen men har varit så upptagen med att ta hand om min son och bara mysa.
Tänk att han snart blir 7 månader tiden går för fort tycker jag
Lovar att kommer börja skriva igen men vet inte vad jag ska skriva om då jag mest är hemma om dagarna
Kram
Vanessa

2019-04-09

2019-04-09 12:40
Från lifeasateen

Hej igen!
Förlåt för dålig uppdatering på ett tag men har haft så mycket att göra då jag nyss fått en bebis.
Livet som mamma är underbart och älskar min bebis mest av allt.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva om så om ni vill så kan ni gärna skriva vad ni vill veta om mig
Kram
Vanessa

Nytt inlägg igen

2018-08-12 18:14
Från lifeasateen

Hej igen
Inser det är inte så ofta jag uppdaterar här men iallafall har sommarlov just nu och börjar den 20 augusti igen (Blä)
Men igår var jag och min kille i Lycksele och gick på djurparken där en stund sen gick vi på frasses och åt för båda var super hungriga.
Sen efter vi kom tillbaka till Umeå så gick vi och spelade biljard med hans kompis tills 11 på kvällen och kom hem tillbaka typ 1 för sen körde vi runt.
Men uppdaterar mer imorgon
Kram
Vanessa

Min skolgång

2018-06-15 03:06
Från lifeasateen

Hej igen!
Tänkte skriva lite om min skolgång och hur jag tog mig dit jag är idag.
Allt började med att jag började på sandaliden i 6:års då var allt bra, det var inte förrän jag började 3:an som mobbningen började komma igång. Jag kunde vara med en tjejgrupp som bara sprang ifrån mig hela tiden och dom andra pratade typ inte med mig. Sen 4-6 det var då jag började på Hagaskolan Jadu vad ska man säga om det mobbningen blev mer och mer och slutade med att till och med en som var min kompis och hennes kompis gjorde en fake Facebook om mig och skrev till en person i min klass och pratade om sex och allt möjligt som gjorde så att alla började prata om mig och mobbningen blev mer.. men tillslut så kom min kompis och sa att hon hade gjort det till mig... så blev det prat med rektorn som inte gjorde något.... han pratade bara med hennes förändrar... och det var då min klass började frysa ut mig mer och mer.. men allt började i 7:an då träffade jag den enda personen jag kallade vän i klassen typ.. hon fanns alltid där när min klass frös ut mig och låste mig ute och sa elaka saker till mig... men som sagt skolan gjorde inget dom bara tog bort mina lektioner men till slut hoppade jag av för mådde så pass dåligt.. så fick börja på fridhem där mitt mående var sämst typ men började Endå bli lite bättre.. har faktiskt inget dåligt att säga om fridhem för dom hjälpte så himla mycket..
Idag går jag på en skola som heter Strömbäck folkhögskola och såklart det har varit drama och bråk på skolan men mitt mående är Endå bättre än på hagaskola
Kram
Vanessa

2018-05-09

2018-05-09 03:04
Från lifeasateen

Ännu en sömnlös natt. Usch tycker inte om att inte kunna sova jag är ju jätte trött men kan inte somna vad jag än gör... och ska upp klockan 6 för att åka till skolan Jippy eller not.... vet inte varför jag har såna här sömnlösa nätter kanske är det för att jag tänker mycket eller Jadu vet inte faktiskt.. aja nu pratar vi om annat, jag har gått och blivit ljushårig ( oranghårig) från det svarta till det här så har jag använt manic panic bleach 40 kit från lyko.se( kan lägga en länk längre ner) men är Endå ganska nöjd men ska nog färga igen för vill ha riktig blond färg men aja ska fixa mig lite nu och sen äta något innan dom andra vaknar så skriver sen
Puss och kram

Vanessa

http://c.mtpc.se/tags/link/1460421​

7 maj 2018

2018-05-07 16:34
Från lifeasateen

Hej
Förra veckan så var jag i skolan utom måndag och tisdag. Och därför så har jag inte haft tid att skriva här men lovar att skriva mer framöver.
Kram
Vanessa

2018-04-17

2018-04-17 13:14
Från lifeasateen

​Hej igen det var länge sen.

Jag har inte kunna skriva så mycket eftersom varit i skolan och annars bara tagit det lugnt hemma och typ sovit. Men den här veckan är speciell för mig eftersom att få fredag ska jag göra risk 1 för körkortet och på lördag fyller jag 19 år. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om här på bloggen eftersom gör inte så mycket efter skolan är ju typ bara i stan eller hemma och tar det lugnt. Men lovar er att jag ska försöka skriva mer och lägga ut mer bilder på saker jag gör. 

Som just nu sitter jag i skolan och tar det lugnt då jag har slutat men måste vänta till halv 3. Idag efter skolan ska jag inte göra så mycket ska bara städa lägenheten inför helgen och sen se på serier tror jag. OBS, har ni några bra serier så får ni gärna tipsa i kommentarerna eller skriva till mig på instagram (vanessafriends) eller snapchat (vanessa.rosen). 

Men nu ska jag gå och ta det lugnt i biblioteket så kan skriva mer ikväll eller imorgon.

Kram

Vanessa

2018-04-12

2018-04-12 18:22
Från lifeasateen

Hej.
Nu är det 1 vecka innan jag fyller 19 år och längtar som bara den faktiskt.
Gick nyss för att hämta ut ett paket från luxplus.se
Så här kommer en bild på det
Kram
Vanessa

2018-03-26

2018-03-26 11:09
Från lifeasateen

​Hej igen efter lång tid.

Jag har inte mått jätte bra den sista tiden , varit sjuk och haft mycket i skolan att göra. 

Nästa vecka kommer min bästa vän och min guddotter till mig (LÄNGTAR SOM BARA DEN).

Ska gå tillbaka till lektionen nu men jag ska försöka skriva när jag kommer hem eller imorgon.

Kram


2018-03-14

2018-03-14 16:24
Från lifeasateen

Hej igen.
Förlåt för jag varit så aktiv här men igår så tatuerade jag mig igen och det blev en fjäril som ett minne av min moster som somnade in i januari och det blev också en mor och dotter tatuering.
Och har jätte mycket att göra i skolan.
Kram
Vanessa