RSS - xml

Kontrollerades senast: 2021-04-06 12:52:18

idalinn blogg

idalinn blogg på Nouw

GUESS WHO'S BACK

2018-12-05 13:48
Från idalinn

Och där har ett år swishat förbi sedan jag var här sist! Hur sjukt egentligen, men nu har jag skrivlust & motivation igen.

Mycket har hänt på denna tid bland annat har jag börjat plugga! Jag läser en utbildning som heter E-Commerce Product Manager, kort och gott handlar det om E-handel/digital marknadsföring och affärsutveckling. Jag trivs som fisken i vattnet- är så glad att jag började. Detta är en yrkeshögskoleutbildning vilket innebär att vi kommer vara ute på praktik 30% av tiden. Detta tror jag är så viktigt, att få vara ute på riktiga företag och lära sig. Detta är ju en bransch under ständigt utveckling vilket gör att vanlig lektionsundervisning inte alltid är så relevant, det händer ju nya saker precis varje dag! Till jul har jag läst 1/4 av utbildningen, tiden går så fort. Är just nu på jakt efter praktikplats till våren 2019, ska bli spännande att se vart jag hamnar.

Här kommer några bilder från mina senaste dagar. Tröjan kommer från ett grymt cool nystartat företag som ni alla borde kika in, där man designar sina egna kläder. http://www.frankenstorm.com

Världens mysigaste middag med tryffelpasta!

Bästa tiden på året är här- adventsmyset! Har pyntat och tänt första ljuset.

En inflammerad visdomstand & julstämning

2017-11-28 23:02
Från idalinn

Måste vara fantastiskt kul för er som läser denna blogg att den uppdateras så flitigt. Not. Största anledningen till att jag inte skrivit någonting är att jag har haft en inflammerad visdomstand som spårade ur & sen blev en infekterad hals. Jag blev omotiverad på livet under denna tid eftersom jag var tvungen att vara hemma från jobbet & knappt träffade nån. Det gjorde ont men som tur var slutade det med att tanden drogs ut och nu mår jag mycket bättre & är peppad på mycket igen!

Blev SÅ glad när snön kom. Synd att den försvann lika snabbt dock men jag har i alla fall julpyntat i vårt lilla hem & det är verkligen så mysigt. Detta året är jag så taggad på julen & precis allt vad det innebär. Jag tror inte jag brytt mig så värst mycket innan men i år njuter jag verkligen av allt mysigt som julen faktiskt har att erbjuda.

Har inte tagit bilder heller tiden jag vart lite off track- men bättre ska det bli på den fronten.

Fantastiska dagar med tabletter, pyjamas & soffläge. Galet vad en tand kan ställa till med!

Vinterland vs höstrusk- hur fint!

Min fina röda blus köpte jag på Lindex & är kär! Vill skriva ut bilden till höger & ramsa in, hur söt!?

50-årsfirande i Göteborg

2017-11-12 20:37
Från idalinn

Idag var en stor dag för kära pappsen fyllde 50 & tajmade in det på farsdag ;-) Så klockan 12 var jag & Casper hemma hos mamma pappa & Moa och åt brunch. Så gott. Firandet fortsatte i Göteborg på hotell & restaurangen Bellora. Vi delade först på pizza & en ostbricka. Sedan beställde jag in en fiskrätt. Mycket mat så nu är jag mätt & belåten..
Firandet fortsätter ju faktiskt på Maldiverna i februari oxå- tjoho!

Nu ska jag hem till min kära sambo och pussa på honom❤️

Morning Glory

2017-11-11 10:46
Från idalinn

Hej på er denna härliga lördag!

Här sitter jag & kollar på Malou efter tio som sändes för några dagar sedan efter #metoo-kampanjen. Tvättmaskinen är igång & koppen är laddad med kaffe. Jag är en sån tant men gud vad jag njuter av sådana här stunder. Jag har ju aldrig sån här ro på morgonen på veckorna så därför blir detta lyx för mig.

Vill visa er mitt nya soffbord som jag har kärat ner mig i. Mycket coolare än det vita vi hade innan. Heja svarta möbler säger jag!! Det nya som är på G nu är att måla väggen bakom TV: grå.

Ha en skön dag nu & njut av allt det fina denna dag erbjuder.

Ny mugg & bikini

2017-11-03 23:52
Från idalinn

Priset för bästa butik i min mening går definitivt till H&M nu för tiden. Älskar kläderna & älskar Home-avdelningen ännu mer! Mitt senaste köp är denna söta mugg & denna bikini som jag tänker blir bra till resan till Maldiverna. Hur bra & billigt som helst!

Happy Day Before Friday

2017-11-02 12:30
Från idalinn

Lyx för mig idag att Casper är ledig och hans mamma också så att jag fick luncha med dom idag! Dagen blir så mycket roligare när man hinner göra nåt kul mitt på dagen.

Idag ska jag jobba till fem & sen hem och bara laga mat, mysa och kolla på TV. Kanske göra om lite hemma som jag gör typ varje dag, vem vet! Perfekt torsdag!

Denna dag får 10/10 poäng

2017-11-01 21:55
Från idalinn

Goddagens!

Idag har det verkligen vart en toppendag! Jag mamma pappa Moa & Casper har bokat en resa till Maldiverna. Mamma och pappa fyller 50 så det är en riktigt födelsedagsresa. SÅ DRÖMMIGT så finns ju knappt ord. Har googlat & googlat och det är en riktigt paradisö vi ska till.
Så just nu ser jag fram emot vår skidresa över nyår & sen Maldiverna i februari. Denna vinter kommer inte vara så vidare deppig här inte.

Jag har även handlat mina kläder inför lördagens maskerad hos en kollega & vän. Jag ska vara... en enhörning! Hittade en klänning på Lindex som passade perfekt till det & ett diadem från H&M. Är så taggad!

Tisdag

2017-10-31 17:00
Från idalinn

Hej på er i höstrusket!

Gud vad jag tycker detta väder är myysigt. Det som är jobbigt är ju kylan som precis kommit men jag tycker verkligen om denna mörka årstid till skillnad mot så många andra. Det är bara mysfaktor hela tiden tycker jag.

Jag har varit lite dålig på att uppdatera här för att jag så lätt glömmer bort att jag faktiskt har en blogg, not good! Men igår när jag var i Göteborg på en dejt med Mathilda påminde hon mig.

Jag har haft massa fina dagar sedan jag skrev här sist och några dåliga också. =livet. Men här kommer några bilder från lite av sakerna jag gjort. Förra lördagen hade jag & Linnea en myskväll som slutade i en utekväll. Haha! Vi fick feeling efter vi hade sett så mycket bättre & druckit lite vin.

Jag har även vart & kollat Brynäs-Frölunda med Casper. Som tur var vann de den matchen. Annars hade det inte vart en lika rolig upplevelse som det blev.
Och igår tog jag bilen till Mathilda i Göteborg för lite strosande på stan & en god middag.
HA EN FIN TISDAGSKVÄLL!

Fredag

2017-10-20 20:36
Från idalinn

Fredagen är äntligen här! Är så sugen på helg känner jag. Känner som jag går runt & är konstant förkyld och småsjuk så vill bara sova & bli frisk ungefär.

Efter jobbet idag hoppade jag i min nya fina kjol & mötte upp mamma, pappa & Moa på Butlers’s på en supergod middag. Nu har vi landat i soffan vid idol & jag ska inte röra mig ur fläcken innan det är sovdags.

PUSS & KRAM

#Me too

2017-10-20 16:38
Från idalinn

En fredagstanke till alla tjejer där ute. För att året 2017 snart är över & att denna debatt forfarande existerar. För att vi fortfarande har behov av en hashtag för att samla mod till att dela med oss av olika vidriga , fruktansvärda händelser. För att det fortfarande är fler av mina tjejkompisar som någon gång har blivit utsatt för sexuella trakasserier än de som inte har. För att det fortfarande är folk som tutar i bilar när man är ute & promenerar. För att vi inte kan gå hem själva mitt i natten. För att vi får händer på våra kroppar av främmande människor på ett dansgolv var o varannan gång man är ute. För att ett nej inte alltid är ett nej. För att det forfarande är vi mot dom och för att tjejer behöver ta sig tid att skriva sånna här texter över huvudtaget.