RSS - xml

Kontrollerades senast: 2022-06-26 21:23:10

TinaIdrizi blog

TinaIdrizi blog on Nouw

I need summer...

2019-05-04 19:51
Från TinaIdrizi

Tjoo!
Här i Härnösand är det fortfarande ett vinterland, det gåt aldrig att lita på Sveriges väder. Jag saknar sommarn så mycket lust nu, det känns att vintern har börjat allt från början igen. Man ska aldrig klaga på värmen, som man brukar säga här is Sverige ”Sommaren är kort, de mesta regnar bort. Men nu är den här, så ta för dig. Solen skiner idag, hösten kommer snart, det går med vindens fart. Så lyssna på mig, solen skiner kanske bara idag”

I prefer 🤔

2017-03-19 14:03
Från TinaIdrizi

Café / Te
Jag föredrar te för att café är inte min grej, jag tycker att det smakar inge gott.
Te luktar gott och smakar gott.

Nutella / Jordnötssmör
Daaaaaaaaa of course Nutella, det är det godaste som finns.

Naturgodis / Godis
Vem skulle säga nej till naturgodis, inte jag iallafall. Det är dyrt med naturgodis men vem bry sig,
det är naturgodis för fan.

Cykel / Skateboard
Jag kan inte åka skateboard men ska lära mig den här sommar, jag älskar skateboard.

Vinter / sommar
På somrarna kan man gör så himla många grejer, det är ljust ute och då kan man vara ute hur länge som helst. Kan ni tänka er typ vid kl 8 ute och åker skateboard, det vore vara så himla bra. Sen är det också att man behöver inte ha så mycket kläder på sig, som man gör på vintern.

Film / Bok
Film kan jag kolla hur länge som helst men att läsa en bok det tar inte så långt tid innan jag slår igen boken.

Korta naglar / Långa naglar
Det är så fint med långa naglar, men de ska inte vara för långa heller. De ska vara raka och naturliga.

Popcorn / chips
Smör popcorn är så jävligt gott, kan äta såna hela dan.Fick inspiration av Aaamandasvensson, gjorde egna frågor och lånade några frågor ifrån hennes inlägg♡
Gör dina egna frågor eller ta mina frågor♡

Tjej kväll 🍔👯

2017-03-18 20:18
Från TinaIdrizi

Efter en jobbig vecka så träffar man de här sötnosar❤ De gjorde min dag idag, vi handlade och lagade mat tillsammans sedan pratade vi om allt möjligt. Det var nice att inte tänka på nånting annat än bara ha kul med sin liv, hur har er dag varit?

På dejt 👯

2017-03-09 18:53
Från TinaIdrizi

Hej alla underbara❤

Idag var jag på dejt med mina två tjejer som jag absolut älskar så mycket, jag kan inte änns beskriva hur mycket jag älskar de. Det känns att vi har inte träffat varandra i evigheter. Så vi bestämde oss att vi måste träffa, vi skulle ha träffas i måndag men tyvärr blev Mois sjuk så det blev inget. Men idag bestämde vi oss för att gå på stan och käkade lunch. Men tyvärr så var inte Mois hungrig, det blev bara jag och Yaldis som åt lunch. Jag tog kebabtallrik och min kompis tog falafelrulle. Efter det gick vi till Tullportten och fikade, jag tog en tårta och till drickan tog jag varmchoklad. Mois tog en kopp kaffe och en tårta. Yaldis tog bara cappuccino, vi har suttit där i 3 timmar tror jag. Vi satt och bara pratade, det var så bra att bara sitta och prata med de. Det var min dag idag, hur var eran dag?

Mumms 💋

2017-03-08 12:56
Från TinaIdrizi

Idag var jag och handlade med min mamma, sedan kom jag hem och åt pannkakor med mixat frukt. Så nu ska jag fixa mig och gå träffa min tjejer för det är kvinnodagen idag. Så klart ska man fira kvinnodagen och jag önskar er alla en Kram på kvinnodagen och ha en bra dag

Girls night ♡

2017-03-07 22:31
Från TinaIdrizi

Idag vaknade jag up som en vanligt människa skulle göra och bara var hemma, tills klockan blev 15. Då gick jag hos min underbara kompis hem som bjöd på middag. Det var ris med kyckling, potatis, äggplant och paprika. Till sidan var det turkiskt yoghurt blandat med gurka, det var jätte gott. Efter maten kollade vi på en indisk film som heter Fanaa, vi kunde inte hitta eng text så min kompis fick översätta hela filmen❤ Filmen var så fint, det var en kärlek film. Hade en underbar dag, tack tjejer för en sånt underbart kväll❤❤❤

Äntligen LOV! 😍👌🏻

2017-03-06 18:29
Från TinaIdrizi

Hej allihop, nu har jag äntligen looooooooov!!! Känns så skönt för att gå bort lite från skolan och det var ett tag sen jag la ut nått Men nu är jag tillbaka igen, och ska försöka lägga ut så mycket jag orkar. Idag tog jag några bilder som är första raden, medan jag städade mitt rum. Gillar ni de?

Min underbara vän♡

2016-06-11 15:47
Från TinaIdrizi

Hej alla underbara människor där ute!
Idag var jag med min helt underbara vän Yaldis ❤ Vi satt på en brygga och hade en liten picknick, så vi passade på att ta några bilder när vi var på väg hem. Vad har ni gjort idag?

ғᴏᴛʙᴏʟʟ♡

2016-05-15 15:58
Från TinaIdrizi

Haul

2016-04-23 15:12
Från TinaIdrizi

ONLY, draperad kappa, ca 479,95 SEK HÄR

H&M, Krinklad kimono, ca 179:- HÄR

H&M, Mönstrad jumpsuit, ca 149:- HÄR

H&M, Platåsandaletter, ca 299:- HÄR

H&M, Mönstrad off shoulder-klänning, ca 149:- HÄR

H&M, Crêppad kavaj, ca 199:-HÄR