RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-11-24 13:04:03

Kelly Eriksson

kellyeriksson blogg på Nouw

Believe you can and you will.

2018-12-04 22:13
Från kellyeriksson

4 December 2018

2018-12-04 21:53
Från kellyeriksson

Det är över ett helt år sedan som jag gjorde ett inlägg senast och OJ vad mycket som har hänt sedan dess. Jag har läst matte 2b och matte 3b på komvux. Jag har kommit in på en utbildning och läser numera digital marknadsföring. Men den största förändringen i mitt liv är faktiskt jag äntligen mår bra. Jag trodde verkligen aldrig att jag skulle säga det, jag som inte ens såg en framtid förut. Livet rullar på helt enkelt, och jag är så fantastiskt stolt över mig själv. Sen får jag ju inte glömma nämna att den 8/8 detta år tog jag även körkort!! Ger mig själv en klapp på axeln för allt jag kämpat för och klarat detta år.

Snart är det jul, jag hatar julafton men jag tycker själva jultiden är väldigt mysig. Jag är klar med mammas och brorsans julklappar. Nu har jag pappa och några släktingar kvar. Det är nog det bästa med julen, att ge presenter. Julen handlar ju självklart inte om det, men jag har alltid älskat att handla presenter just för att jag anser mig så bra på det haha. I alla fall när det kommer till familjen. Är ju känsligt det här med julklappar, men jag anser att om man har råd med det får man lägga dom pengarna på andra, istället för bara sig själv

Efter jul kommer ju nyår, och i år blir jag inte hemma i kära Stockholm. Jag och mina två närmsta vänner tar tåget till Göteborg dagen innan och stannar till den 1/1. När vi kommer dit ska vi upptäcka staden, på nyårsafton ska vi på spa från morgon till förmiddagen, och på kvällen ska vi äta på någon mysig restaurang och sen får vi se om vi hittar på något på kvällen eller om vi bara skålar in vid tolvslaget. Vi anser att nyår är så överskattat, det är alltid sån press på att hitta en outfit, planer och få till en perfekt kväll. Men det blir ju alltid speciellt bra, eller roligt för det är så höga förväntningar. Så jag tror det här blir skitbra! Få komma bort lite, ha kvalitetstid med mina tjejer och kanske träffa lite gott folk.

Apropå nytt år.. Hur fort har inte 2018 gått?! Känns som det var nyss det blev 2018 bara. Vet inte om det är för man hunnit med så mycket roligt i år och tagit tillvara på sommaren till fullo speciellt. Tiden har bara sprungit förbi. Men jag klagar inte. Nu är första terminen i skolan snart klar. Fortsätter det i denna takt kommer jag snart vara klar, om alt går som det ska dvs haha. Men det tror jag, motivationen är ju lite bättre än i gymnasiet måste jag säga. När man hittat det man vill göra!

Gud vilket långt inlägg, gör detta mest för mig själv då jag tycker det är så roligt att titta tillbaka på, kanske om ett år igen, eller två. Eller så kanske jag börjar blogga på deltid igen. Vi får se!


Fall

2017-09-11 12:01
Från kellyeriksson
... is coming

Nu blir det kyligare på mornar och kvällar så bäst man rustar upp sig med lite varmare kläder. Beställde hem mössorna igår, behövde nya. Tryck på bilderna för att komma till produkterna!

Lately

2017-09-11 11:50
Från kellyeriksson

Hej på er! Efter en fullspäckad sommar av BARA jobb och en kort semester till Italien har vardagen nu blivit lite lugnare igen. Jag har hunnit fylla 19 år, tjäna lite cash, besökt ett nytt land, kommit in på komvux till hösten, skaffat en lillebror till Stanley, shoppat, ätit goda middagar, varit med familj och vänner, bara njutit helt enkelt. Nu är jag sjukskriven i två veckor då jag opererade bort mina halsmandlar i måndags, så förhoppningsvis slipper ni läsa i var och vartannat inlägg att jag är sjuk


Halsfluss och magkatarr

2017-06-10 10:52
Från kellyeriksson

Alltsååååå hur ofta får inte ni höra att jag är sjuk? Så sjukt trist men tur är ska jag till läkaren på måndag för att prata om att ta bort mina halsmandlar. Kanske bra att jag fick halsfluss nu så dom får se att jag är seriös och verkligen har problem.. Trist dock att jag blev sjuk igår, skulle gått på min barndomsväns mottagning efter jobbet igår och sedan dra ut på kvällen men blev sängliggandes med en påse godis istället Bara 12 dagar till Italien, något roligt att se fram emot i alla fall Annars står de mest jobb på sommarens schema. Kram

8/6-17

2017-06-08 22:27
Från kellyeriksson

Tanken var ju att jag skulle komma igång med bloggandet igen men vaknade i morse med halsont igen och värsta värken av ägglossningen så kurerade mig i soffan direkt med mackor och te. Men tog mig ut på en promenad rätt tätt inpå för att rasta hunden och efter det kändes allting lite bättre så hörde av mig till Annie så mötte jag upp henne på bussen till centrum lite senare. Fick med mig en byxdress och två par trosor och så fick jag lämna tillbaka dom fina topparna jag köpte igår då dom var förstora.. Extremt synd att de inte fanns mindre storlekar i centrum för dom var verkligen supersöta till sommaren :( Jobbar imorgon så ska alldeles snart sova, hoppas ni haft en fin dag <3

För jag har tagit studenten

2017-06-07 21:22
Från kellyeriksson

Nu har dagen passerat som man väntat på i 18 år och jag är fri från skolan. Både dagen och natten var så himla lyckad och jag var omringad av nära och kära från morgon till kväll. Sen dess har jag jobbat, hängt med vänner, myst med killen och bara njutit lite av friheten och sommaren. Idag har jag haft en heldag med Nellie i MOS, vi kom dit runt halv 12 och jag var hemma halv 6. Fick med mig lite godsaker hem som jag både behövde och inte. Utöver det ni ser på bilden fick jag med mig en regnjacka, ett par mjukisshorts, två ansiktskrämer och en skjorta till brorsan. Supernööööjd!!

En riktig mysdag

2017-05-01 20:49
Från kellyeriksson

Hej älsklingar!! Fy satan vilket härligt väder det har varit idag. Legat i solen hela dagen men som den äkta svennen man är syns det inte ens lite haha. Vid 3 kom även farmor och farfar x2 för att fika. Alltså hela dagen har bara varit perfekt, älskar min familj<3 Kollar skam nu, säsong 4, dricker te och äter godis. Är fortfarande inte frisk och efter gårdagens utgång vakna jag med extrem smärta i örat, känns som det aldrig kommer bli bra. Men imorgon är jag tillbaka till skolan igen!

Snygga kjolar till sommaren

2017-04-30 10:31
Från kellyeriksson
Denim Skirts

HÄR // HÄR // HÄR

HÄR // HÄR //HÄR

Sex

2017-04-29 19:56
Från kellyeriksson

Jag har aldrig i mitt liv tvättat... Är snart 19 år men mamma gör det fortfarande åt mig<3

Ja jag har en nästrimmer på mitt sminkbord, ingen gillar håriga näsborrar.

Jag funderar på att operera bort mina halsmandlar. Ska till doktorn nästa vecka och prata om det.

Haft sån sjuk craving på kokt korv med bröd senaste tiden!! Har självklart inte ätit det men har suktat efter det många många dagar haha. Åt aldrig korv när jag väl åt kött men nu är det lite det jag verkligen är sugen på av någon anledning??

Jag dricker alldeles för mycket cola. Minst 1-2 glas per dag.. Vad hände med helgregeln man hade som liten..

Kells har en ny flirt ;))))