RSS - xml

Kontrollerades senast: 2022-06-26 18:43:12

annasvedlund

annasvedlund blog on Nouw

Pyramider

2018-12-16 11:24
Från annasvedlund

Mahmya island

2018-12-15 11:24
Från annasvedlund

Åker ni till Egypten får ni inte missa att resa till Mahmya ön! Och att snorkla i röda havet! Det var helt sjukt fint ö och snorklingen var över all förväntan! Så nästa gång ni bokar resa kolla in Egypten för det är verkligen värt att uppleva, jag kommer lätt åka tillbaka!

En dag i öknen

2018-12-14 17:42
Från annasvedlund
Åkte ut i öknen här i Egypten och det kan vara bland det bästa jag gjort! Att gasa ut med fyrhjuling i milslånga sandsträckor var så sjukt häftig upplevelse, kan verkligen rekommendera alla att göra det! Efter vi varit ute i öknen en hel dag avslutade vi med en middag med show på samlingsstället och de de var så sjukt god mat och allt var bara helt prefekt! Får ni chansen att åka, ÅK!!

Morning glory

2018-09-05 19:30
Från annasvedlund

Kär

2018-08-14 14:39
Från annasvedlund

Är så kär i min lilla häst, längtar så mycket tills han blir lite äldre och man kan börja jobba med honom mer och inte bara ta små promenader osv.

Mitt liv

2018-08-13 02:42
Från annasvedlund

Då sitter man här 20 år ung? Gammal? Jag vet inte. Hela mitt liv har jag tyckt jag varit för gammal typ som att livet springer ifrån mig, tiden går för fort. Det är för få timmar på dygnet, jag hinner inte med.

Hela mitt liv har jag varit en drömmare. Jag har drömt om allt jag vill uppleva och allt jag vill göra. Minns när jag och min bästa vän satt där som 10åringar och skrev ner våra drömmar och mål i livet i våra egen designade dagböcker. Vi ville göra allt.

Men nu sitter jag här 20 år gammal eller ung som dom flesta uttrycker sig. Mer vilse än jag någonsin varit. Jag har alltid haft en plan, jag har alltid vetat vad jag vill. Men jag har aldrig insett hur mina drömmar, mål och vägar skulle krocka med varandra.

Listan jag skrev när jag var ung, var väldigt lång. Där stod allt från att flytta Hemifrån till att krama en koala. Jag minns inte allt av listan men jag minns väldigt mycket av den, och det jag minns är fortfarande väldigt relevant. Jag vet inte om det är just den här listan som triggat, pressat och stressat mig över livet. Som gjort att jag känner att jag inte hinner med, gjort att jag inte bara kan chilla och ta det lungt som många andra. Jag har varje dag den där listan i bakhuvudet alla val, all stress och allt jag gör baseras på den listan. En lista jag som 10åring skrev.


En del saker jag skrev på listan har jag dock nu 10år senare faktisk kunnat checka av.

Skaffa pojkvän - är i ett förhållande just nu med den snällaste och roligaste människan jag någonsin har träffat.

Fira min födelsedag utomlands - fyllde 18år när jag var i London med en av mina bästa vänner genom livet.

Åka utomlands med min bästavän - checkade även av den punkten där i London på min 18års dag.

Resa ensam - flög ner till Holland ensam som 18åring.

Jobba utomlands - arbetade i ett försäljningsstall som 18åring i Holland.

Arbeta som ryttare - rida var det enda jag gjorde i Holland och fick även betalt för det.

Hade även punkt som var ”bo utomlands i minst 2 månader” men jag var tyvärr bara i Holland i 5veckor.

Flytta - flyttade 65mil från Norrland till Västmanland när jag var 17år.

Flytta hemifrån - har precis köpt min första lägenhet tillsammans med min kille.

Ha en Walk-in closet - har en sån nu i mitt rum hemma hos mamma.


Har uppnått en del saker jag vill i livet men jag har väldigt mycke kvar också, jag har även ett helt liv framför mig att uppnå allt. Men nånting jag lärt mig i livet är att du kan inte göra allt, tex vill jag rida och satsa på det så kan jag inte samtidigt testa hur det är att plugga och leva i Australien? Så någonstans måste man ändå inse sin begränsning och prioritera vad man verkligen vill. Jag funderar väldigt mycke på ”var vill jag vara om fem år?” Och sedan försöker jag göra mina val utifrån det. Samtidigt som jag försöker göra det försöker jag även ”förminska” mina andra drömmar som tillexempel istället för att bo i Australien kanske åka dit i två veckor och fortfarande uppleva Australien. Förstår ni?


Just nu förlsker jag fokusera på mina hästar och göra det jag tycker är roligt men har även insett det att jag nog inte kommer hålla på med hästarna livet ut, eller kommer iallafall ta ett uppehåll om ca 4år. Vilket betyder att jag just nu förminskar de andra drömmarna och försöker uppleva dom fast i ett mindre format? Men om 4år är jag 24år och då är jag fortfarande ung och kan förstora upp mina drömmar som är utanför ridsporten eftersom jag då förminskar ridsporten i mitt liv.Dog of the day

2018-07-11 17:07
Från annasvedlund

Night fishing

2018-07-10 08:40
Från annasvedlund
Igår kväll bestämde vi oss för att åka ut och kasta lite i olika sjöar dock hade vi inte bestämt oss för vart vi skulle så vi virrade runt lite och den mesta tiden spenderades i bilen med hög musik, men de blev ju mysigt iallafall

Min 100% egna hingst!

2018-06-30 17:00
Från annasvedlund

Varför ha pengar på kontot när man kan ha en häst i handen? Så jag gick alltså och köpte mig min första 100% egna häst! Förut har det alltid varit min mamma som stöttat mig ekonomiskt i min sport för lets face it jag har levt på dom där 1000kr man får av att gå i skolan, men nu när jag tjänar egna pengar och så bestämde jag för att investera dom i en 1årig hingst!

Helgen v.18

2018-05-07 17:58
Från annasvedlund

Större delen av helgen spenderades ute på Öckerö i Göteborg, så sjukt fint ställe! Rekommenderar alla att åka dit! Vi va där eftersom F hade skyttetävling, vi skulle även shoppat men de hann vi inte med. Blev istället en massa promenader på en jätte mysig slinga vi hittade ute på ön! Sen när vi kom hem till Fagersta igen blev det en massa mys med Hedda