RSS - xml

Kontrollerades senast: 2022-08-13 19:30:33

Karin Björkman

karinbjorkman blog on Nouw

Sen sist

2018-12-30 06:41
Från karinbjorkman

Jul med familjen! ❤️

Juldagen! :)

Klippt av mig det långa håret!

Repat en massa med Strängnäsrevyn!

Och i skrivande stund sitter jag på planet på väg till Malaga. Nu väntar några månader i Spanien hos hundarna! ❤️

En vecka på SOS

2018-12-09 23:23
Från karinbjorkman

2/12-7/12 2018

Ett par fina dagar på SOS Animals tillsammans med fint folk och fina hundar.
30/12 åker jag tillbaka och då med rollen som ansvarig volontär. Ett spännande och utmanande äventyr som jag ser väldigt mycket fram emot.

Helgen

2018-11-26 20:40
Från karinbjorkman

I lördags åkte jag och Norea till Stockholm för att se på En dans på rosor, en dansshow av Tobias Karlsson, och sova på hotell. Riktigt mysigt förutom att vi båda var tokförkylda. Vi försökte tänka bort det så gott det gick och njöt till fullo av god mat, fantastisk dans och av att äntligen ses igen. Sjukt att vi hållit ihop sedan vi var typ två år gamla.


Nu är det måndag och ny vecka igen. Jag är fortfarande inte frisk men försöker jobba på ändå. På söndag åker jag till Spanien igen!

SOS video

2018-11-25 20:59
Från karinbjorkman

Har nu klippt ihop ännu en liten film från SOS. Denna gång en riktigt kort då jag hela tiden glömde bort att filma. Men bättre än inget! :)

Pappa 62

2018-11-19 13:48
Från karinbjorkman

Igår fyllde pappsen 62 år och vi firade honom hela dagen lång. Först lagade jag och mamma frukost bestående av smoothie, hembakta scones, ägg, med mera, sedan fick pappa åka till mammas jobb för att få massage, efter det blev det lunch samt fika och sedan avslutade vi dagen hemma hos min syster Sanna där vi blev bjudna på middag! Väldigt mysigt!

Idag är det måndag och dags att jobba lite igen. Ikväll på posten och resterande dagar på skolan!

Kram!

I’ll be back soon

2018-11-15 09:42
Från karinbjorkman


Då var man på svensk mark igen!

Igår vid 11.15 landade jag och tre hundar, Ricky, Pingu och Foxy, på Arlanda. Där möttes vi av min käre mor, två ansvariga från SOS samt hundarnas nya familjer. Man blir så rörd när man ger hundarna en sista hejdåpuss och vinkar av dem till sina nya liv.


Något väldigt komiskt är att jag bara hann vara hemma några timmar innan jag bokade en biljett tillbaka. Nu är det nämligen bestämt att från och med nyår åker jag ner och blir ansvarig på gården. Kommer alltså stanna i några månader för att va typ ”arbetsledare” där. En otrolig utmaning men ser samtidigt fram emot det väldigt mycket!

Biljetterna jag bokade igår är dock för att jag ska åka ner i några dagar i december för att mata in lite sista info innan hon som är ansvarig nu åker hem. 2-7/12 kommer jag vara där, för att sedan åka hem och fira jul och efter det åka tillbaka igen på riktigt.

Bebisar

2018-11-13 18:03
Från karinbjorkman

Alltså dessa två. Emil och Emilio. Tycker om dem så mycket!!! Det gör verkligen ont i hjärtat att jag inte kan ha med dem hem till mig. Så fina killar som förtjänar ett forever home! ❤️


Idag är det min sista dag här på SOS för denna gång men förhoppningvis (och som det ser ut just nu) kommer jag tillbaka väääldigt snart. Kram!

Torsdag

2018-11-08 07:01
Från karinbjorkman

Idag ska killen ovan flyga hem med en volontär till sin nya familj i Sverige! Även Susan, en annan härlig vovve, ska till Sverige för att få bo hos en fosterfamilj. Så kul för dem!
Man blir verkligen varm i hjärtat när man får höra att en hund blivit adopterad. Alla dessa små hundar förtjänar verkligen ett eget kärleksfullt hem!


Sovmorgon

2018-11-02 12:55
Från karinbjorkman

Idag har jag haft sovmorgon! Var alltså ledig från första passet.
Jag låg kvar länge i sängen och kollade ifatt Wahlgrens värld. Tog även tillfället i akt och passade på att raka benen och tvätta lite kläder.

Just nu är det siesta och jag sitter och läser bok i en solstol. Två timmar kvar av dagens ledighet sedan är det på’t igen!

Mateo

2018-10-31 06:51
Från karinbjorkman

Detta är Mateo, en vinthund i rasen Galgo. Vi har hela 6 st Galgos på gården just nu. En av dem ska flyga med mig hem till Stockholm och till hans nya familj. Kul!


Just nu är klockan kvart i sju och det är strax dags för dagens första pass. Mitt knä har varit lite problematiskt de senaste dagarna. En gammal skada som kom till liv igen efter att jag halkade till i en backe häromdagen. Har därför inte gått några promenader på länge utan endast städat kennlarna. Kan säga att jag är rätt trött på att moppa kiss och ingrott bajs vid det här laget... :)
Så idag tror jag att jag ska försöka mig på några promenader med hundar som inte drar så mycket!


Kramis