RSS - xml

Kontrollerades senast: 2022-10-05 05:00:38

siljejosefine

siljejosefine blog on Nouw

1 januari 2019

2019-01-01 22:32
Från siljejosefine

Såklart skrev jag 2018 i rubriken istället för 2019, ett vanligt misstag som hela världen kommer göra dem närmaste månaderna.

Gott nytt år på er! Hoppas ni hade en jättefin kväll. Jag hade en lugn, men skön kväll och gänget gick till badhusparken vid 12-slaget.

Dagen startade jag med att sova ut till 12-tiden och åt frukost i lugn och ro. Sedan gick jag och lade mig igen, just för att försöka få ikapp sömnen jag gått miste om under denna ledighet. Hmmm, mina ledigheter blir sällan lugna stunder nu för tiden... antar att jag är på väg att bli vuxen, vare sig jag vill eller inte.

När jag vaknade städade jag och nu måste jag gå i duschen. Första duschen för detta år ;-)

Gott nytt år!

2018-12-31 17:58
Från siljejosefine

Gott nytt år på er!!

Kvällen firas med att några vänner kommer över på middag innan resten kommer lite senare. Det blir en lugn kväll ikväll och det ska bli sååå skönt!

Halloween

2018-10-29 22:40
Från siljejosefine

Halloween 2018 blev så extremt spontant ändå. Jag kom i torsdags kväll hem från en vecka i Malta och hade varken hunnit bestämma mig vad jag skulle klä ut mig till, beställa någon dräkt eller någonting.

Jag vaknade så himla utmattad i fredags och funderade på om jag verkligen skulle ut. Men, det blev så ändå och jag hade en jätterolig kväll!

Stolt

2018-04-02 22:40
Från siljejosefine

Så stolt syster till sötaste Gunnar. Jag är så stolt faster!
Jag är så glad över min familj. Det är sällan det sägs, men det är de viktigaste människorna i mitt liv.
Så detta lov har jag hunnit träffa ena storebrorsan med familj, ena storasyster och ena ”extra”brorsa med barn. Så glad även om det blev en snabbis med alla. Så fort jag får körkort så ska jag spendera så mycket mer tid med alla!!!

skärtorsdag, långfredag och påsk

2018-03-31 22:29
Från siljejosefine

Jag älskar min familj. Har hunnit träffa en del av familjemedlemmarna denna vecka och är så glad för den lilla, men värdefulla tiden med dem.

Jag och M har varit hos mamma över påskhelgen. Har övningskört och vilat och varit ute i snön. Tycker att bilkörningen börjar sätta sig allt mer och mer. Är så rädd för att köra egentligen, tycker det är läskigt när det går för fort, speciellt när det handlar om att jag själv har kontrollen. Men, jag blir allt mer säker, det är ju så roligt!!

13

2018-03-27 09:15
Från siljejosefine
vecka 13 planer

Måndag: inte några egentliga planer, men fick allt som jag tycker om gjort; shoppa, sova, träna och duscha.

Tisdag: har en hel del plugg att göra då jag tyvärr har skjutit upp lite saker... har känts så trist att göra det jag borde ha gjort och har verkligen prioriterat mina egna önskemål. Men glömmer såklart inte träningen i all denna stress.

Onsdag: tandläkarbesök och samtal! Igår (måndags) googlade jag käkoperation hela kvällen och blev så taggad och så nervös. Vill göra käkoperationen nununu. Vet dock inte riktigt när den ska göras, men mitt hopp för en bättre livsstil ökade enormt. Spänningshuvudvärken, nackproblemen och gnisslandet kan bli så mycket bättre. Jag behöver den här operationen och förstår inte riktigt varför det tog så lång tid för dem att komma på det.

Torsdag: skärtorsdag. Ingen speciell dag. Hoppas på fint väder så jag kan vara ute när skoldagen är slut

Fredag: åker antagligen till Sveg.

Lördag & söndag: Måste övningsköra, vill åka skidor och träffa familj & vänner

Korvstroganoff?

2018-03-14 21:52
Från siljejosefine

Haha, alltså den här dagen, ett frågetecken med ett stort F!!

Det har varit en rolig dag i sig och med superfint väder! Men har verkligen inte haft någon koll eller kontroll på något. Till exempel så skulle jag ikväll göra korvstroganoff. Vi hade ingen grädde så provade med mjölk och lite mjöl. Tog alltför mycket mjöl och det slutade med att det såg ut som potatismos (jaa!!!) av min korvstroganoff. Den blev SÅ äcklig och absolut inte ätbar. Haha, så tips: kör ALLTID med grädde!!!

workout motivation

2018-03-13 20:50
Från siljejosefine

Vissa dagar behöver man lite motivation. Idag var en sådan dag för mig, och dessa quotes är några som alltid motiverar mig!!

veckans blogglista

2018-03-12 20:34
Från siljejosefine
Ny vecka, nya möjligheter och nya tag 

Jag har på senaste tiden älskat måndagar. Det ger mig en sån extra energi att veta på en söndag att det imorgon börjar en ny vecka. Men på något sätt så har jag fått för mig att om måndagen blir dålig, så kommer hela veckan bli det. Inte så smart tankesätt, då denna måndag blev ganska dålig för min del...

Men, jag tänkte att jag ska inleda veckan med en blogglista!

Hade gjort vad som helst för…? Att känna mig pigg en hel dag.

Vill ha i min garderob…? Allt! Känns som att min garderob är så tom och jag är så less på allt jag äger. Vill rensa och skaffa in massa nytt.

Humör…? Denna dag har varit ganska dålig så jag är lite nedstämd och less.

Senaste köpet…? Bananer, haha.

Dagens cravings..? Hallon, hahah så himla gott!

Vad gör jag om en timme…? Sover, väldigt trött fastän jag sovit i princip halva dagen.

Något kul planerat i veckan…? Imorgon ska vi kolla på lägenhet, torsdag spelar M match mot Nacka och fredag ska jag träffa storebror!

Dagens tanke…? Varför allt är så himla orättvist...

öik j-20

2018-03-11 18:23
Från siljejosefine

Idag spelade Marwins lag en otroligt viktig match (som dom vann) och hela hans familj var i princip här. Så mysigt att få umgås och speciellt få se M göra det han älskar mest av allt.

Idag skulle jag ju få massor gjort. Har inte fått något gjort och sitter nu här och stressar igenom allt. Har några uppgifter som jag måste få klar och skicka in, duscha och städa lägenheten innan M kommer hem. Spännande va?