RSS - xml

Kontrollerades senast: 2022-11-08 11:12:38

minnaswordhaven

Ska jag börja blogga igen?

2019-02-02 21:09

OMG what's up you guys

ja det här va ju fan inte igår. Saken är den att jag har börjat spela StarStable igen. Jag tog en paus mellan oktober 2017 och juli 2018 ish. Nu har jag tagit lite avstånd från det igen eftersom jag inte har ett skit att göra. Men jag är inne ofta på min kompis konto. Hon har nämligen många hästar som hon inte orkar levla och eftersom jag inte har någonting att göra på mitt konto fick jag hennes lösenord:) hyggligt va

I alla fall så vet jag inte riktigt om jag ska börja blogga igen. Vad fan skulle jag lägga ut? Så intresserad av SSO är jag inte, och jag har inga som helst idéer på vad jag skulle publicera. Jag ser dock att folk varit inne på min blogg de senaste månaderna vilket är lite underligt med tanke på hur länge sedan det var som jag skrev här men aa shoutout till er i alla fall. Tanken är väl att jag ska ändra header och annat också.

 

Jag går gymnasiet nu o grejer, så som ni förstår kommer jag inte direkt ha all tid i världen att sitta o skriva på en jävla starstable blogg när jag kommer hem. ni ba k

xoxo gossip girl

här har vi en fantisk bild på lanabae

 

Tar en paus!

2016-10-26 16:58

Hej!


Som jag skrivit innan funkar inte print screen funktionen när jag spelar Star Stable, vet fortfarande inte varför. Därför hade jag tänkt att ta en paus från bloggandet ett tag, det skulle ju liksom vara hur tråkigt som helst om jag inte hade några bilder. Dessutom har jag liksom annat för mig än att blogga. I och för sig har jag haft ganska många besökare här den senaste veckan typ, vet inte varför haha? Därför kanske det är lite synd att jag slutar blogga... Eller, jag kommer inte sluta blogga eller ta bort bloggen. Jag kommer bara ta en paus. Och jag vet inte när jag kommer tillbaka. Förlåt.

Tacktack

MyStable kommer snart!

2016-10-24 15:54

Hej allesammans! Vi startar veckan med lite finfina nyheter! Vi kan äntligen avslöja vår första stora tjuvtitt av MyStable – ditt helt nya, uppdaterade och underbara hemstall!

En första koll på designprocessen av MyStable!En första koll på designprocessen av MyStable!

Det finns massa saker som vi är jättespända över att få dela med oss av gällande MyStable, och kanske den viktigaste saken vi kan meddela er just nu, är att det kommer att släppas nu i November!

Slutet För Det Gamla Stallet…
MyStable kommer att ersätta ditt nuvarande stall som du har i spelet. Tänk på det som en av de mest episka uppgraderingarna någonsin! Just nu så kan du ha 9 hästar i ditt stall, utöver hästen som du rider på, men med MyStable så kommer du att få plats för ytterligare 2 hästar gratis! 11 hästar plus hästen som du rider på, vilket ger totalt tolv hästar i ditt hemstall!

Uppgradera Ditt Stall!
Om två extra hästplatser inte räcker, så kan du även använda Star Coins för att uppgradera ditt stall! Öka kapaciteten till 14, 16, eller till och med 18 hästar!

Kolla in några av de vackra konceptskisserna på de vackra detaljerna i MyStable!
Kolla in några av de vackra konceptskisserna på de vackra detaljerna i MyStable!Kolla in några av de vackra konceptskisserna på de vackra detaljerna i MyStable!

Vi tror nog att några av dina hästar åtminstone, älskar att få åka iväg på semester på Hästön ibland, men vi är desto mer säkra på att du hellre skulle föredra att ha dem lite närmre ditt hem...

Hästön
Som en del av MyStable-uppgraderingen, så tar vi bort Hästön och ersätter det med din alldeles egna hage! Nu kan du ha hur många hästar som du vill, och gissa vad? Tillgången till din hage kommer att vara helt gratis. Inga mer kostnader för att skicka hästarna till Hästön!

Din hage kommer att fungera precis likadant som Hästön, så när du skickar dina hästar till hagen, så kommer du inte att kunna se dem, men du kan flytta så många hästar som du vill, så ofta som du vill, helt gratis!

Spännande nya tider framöver med MyStable! Håll utkik för mer detaljer inom de kommande veckorna!

Kramar från hela Star Stable-gänget

Dubbla Star Coins (okt 2016)

2016-10-21 14:12

Hej allihopa!

Vi är tillbaka med en till helg med Dubbla Star Coins! Fyll på ditt Star Coins-förråd den här helgen med 100% extra gratis Star Coins med alla dina köp!

Glöm inte att köp gjorda i Star Stable Official Shop inte kan kombineras med erbjudande om Dubbla Star Coins.


Detta erbjudande gäller till och med måndagen den 24 oktober, klockan 16:00 (svensk tid).


DBSC Weekend

Visste du att...?
Om du är Star Rider får du 100 gratis Star Coins varje vecka, och om du köper ett Star Rider-medlemskap med vår speciella engångsbetalning får du även dessa fina fördelar:

★ 100 gratis Star Coins varje vecka!
★ Betala för Star Rider enbart en gång och sedan aldrig igen!
★ En helt ny speciell, exklusiv gåva varje månad!

Gå till sidan 'Mitt Konto' för att kolla in alla fina Star Riders-erbjudanden!

Ha en fantastisk helg med Dubbla Star Coins!
Kramar från ditt Star Stable-gäng

Spektakulärt Halloweenskoj!

2016-10-19 11:33

Hej hej Halloweenvänner! Välkomna till denna veckans uppdatering!

Gå Inte in i Skogen...
Det är inte längre säkert i Gyllenbladsskogen. Åtminstone inte när hon är där. Förra årets populära (och superläskiga) Halloween-uppdrag är tillbaka för er som inte hade möjlighet att göra detta förra året.

Hon är tillbaka...
Hon är tillbaka...

Rob och Bob har varit på ännu ett av deras sjöfartsäventyr och de har tagit med sig något tillbaka från deras resor, som inte verkar vara riktigt som det ska. Stick bort till dina piratpolare och se vad för fasansfullt som de har tagit med i lasten åt dig... 

För att kunna börja med det här uppdraget behöver du vara Star Rider och ha gjort färdigt uppdraget där du hjälper Bob upp ur vattnet som han har fallit ner i. Om du har gjort klart detta uppdraget förra året, så kommer du inte kunna göra det i år igen

Fruktansvärt fina Halloween-kläder!
Nu har du chansen att spöka ut dig för Halloween! En hel del fruktansvärt fina nya kläder finns att köpa i Gallerian. Glöm inte heller att kolla in alla pop up Halloween-butiker som dyker upp över hela Jorvik. De har några rysliga överraskningar på lager!

Bus eller gotta dig själv i läckra nya stilar!
Bus eller gotta dig själv i läckra nya stilar!

Du kan också hitta lite nya kläder i Gallerian, så hoppa på bussen och ta en titt på vad som erbjuds.

Hårresande smink!
Kolla in våra salonger där du hittar en hel del otäckt smink som du kan matcha din Halloween-klädsel med för att se riktigt skrämmande ut!

Ruggigt roliga äppelbitartävlingar
Över hela Jorvik gör öborna sig redo för att fiska efter äpplen! På en rad olika ställen har du chansen att utöva denna traditionella Halloween-lek där du tar tag i ett äpple med dina tänder från en tunna full med vatten, och gissa vad? Det finns priser! Vi garanterar att dessa priser är skräckinjagande skoj!

Vinn ruskigt fina priser i äppelfiskartävlingen!Vinn ruskigt fina priser i äppelfiskartävlingen!

De speciella priserna kommer att vara på olika ställen varje dag, så börja leta runt i Jorvik för att hitta var du kan vinna de här Halloween-gåvorna!

Kusliga spökjakter
Tyvärr har Ghostbusters inget eget kontor i Jorvik så det är upp till dig att hitta de otäcka spökena som har tagit över ön. Du kommer att hitta de här fasansfulla vålnaderna på olika hemliga platser i Jorvik, och du kommer bara att kunna hitta dem genom att uppmärksamt lyssna efter deras kusliga ljud...

Träffa ett spöke!
Träffa ett spöke!

Hör du deras ohyggliga ljud ska du försöka hitta dem! De förblir osynliga tills du kommer tillräckligt nära, och då BU! står de precis framför dig. När du väl har hittat spökena, så kan du sen stoltsera med en läcker belöning. Det här årets belöningar i Halloween-uppdragen är helt nya för i år!

För att sätta i gång med den här spöklika uppgiften, prata med Mrs Holdsworth - hon berättar för dig vad du ska göra!

Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand är redo för en vecka med hästmarknadsaction vid Västkobbens Fiskeby. Eddie sa till oss att hon hoppas att hästarna inte kommer att bli för rädda!

Vad Gömmer sig i Mörkret?
Legenden om Galloper Thompson är välkänd över hela Jorvik, och den har skrämt både barn och vuxna lika mycket varje Halloween, under många, många år. Olika versioner och rykten om vem – eller vad – Galloper Thompson egentligen är, sprids som en löpeld överallt runt denna tiden på året, och ingen vet egentligen vad som faktiskt är sant.

Dikter och historier om Thompson finns överallt, och dessa läskiga berättelser skrämmer öborna och deras hästar. Men ändå, de är ju endast fåniga spökhistorier, eller hur?Eller?

Varning för spelare: Denna Halloweenuppdateringen innehåller massvis med skoj, och det kan vara rätt spännande under vissa delar, men några delar av vissa uppdrag kan eventuellt vara riktigt otäcka för vissa av våra yngre spelare. Så om du tycker spökhistorier är obehagliga, så är det helt okej att be någon hemma att sitta med dig under tiden du spelar igenom vårt Halloweeninnehåll, och glöm inte att förbereda dig för något enstaka läskigt som man hoppar till av, lite då och då! Och kom ihåg, det är bara ett spel och inget är på riktigt. :) Ha tonvis med läskigt skoj allesammans!
Kramar från Star Stable-gängetek

Erbjudanden inför Halloween!

2016-10-16 09:33
 

Detta är Halloween!
Dags att göra sig redo för en Halloween full av hästar, vänskap och mängder av spöklika äventyr! Star Stables presentbutik erbjuder en rad olika gåvopaket som passar Star Stable-fans i alla åldrar.

Är du kanske en helt ny spelare på jakt efter ett litet försprång i spelet? Eller så är du kanske en jätteerfaren Lifetime Star Rider som bara suktar efter lite tillökning på ditt Star Coins-konto? Star Stables Presentbutik har just nu finfina kampanjer på Star Coins och Lifetime-paket som passar för alla spelare och plånböcker! Dessutom, även om du får din värdekod skickat till dig direkt till din epost, så är detta bara en osynlig, digital present; alla våra Halloweenpaket kommer också tillsammans med ett vackert tryckt presentkort som levereras direkt till dörren, för att ge spelare en läskig överraskning, för att försäkra er om att detta blir en Halloween värd att minnas!

Gastkramande Gåvor och Kusliga Kampanjer i Star Star Stables Halloweenbutik!
Gastkramande Gåvor och Kusliga Kampanjer i Star Star Stables Halloweenbutik!

Dessa fantastiska Halloweenerbjudanden är endast tillgängliga under en begränsad period, och detta är vad du kan att välja mellan:

2,000 Star Coins
5,000 Star Coins
10,000 Star Coins

Lifetime Star Rider-medlemskap + 3,000 Star Coins
Lifetime Star Rider-medlemskap + 5,000 Star Coins
Lifetime Star Rider-medlemskap + 10,000 Star Coins

Ge någon du tycker om, en läskigt fin överraskning fullproppad med äventyr, skoj och vänskap!
Klicka dig vidare till Star Stables Presentbutik redan nu!

Hur blir det med bloggen nu då?

2016-10-15 09:04

Hej underbara läsare!


Som jag skrev i något inlägg för ett par dagar sedan... Jag kan inte ta print screens på min dator längre, det funkar bara ibland och aldrig när jag spelar SSO. Och denna bloggen handlar ju liksom om det spelet, och det skulle ju vara hur tråkigt som helst om jag inte la ut några bilder. Det skulle kännas väldigt fult att ta kort med exempelvis mobilen på min dator på någon outfit eller något, och sedan publicera bilden på bloggen... Så jag har helt enkelt bestämt mig för att sluta blogga. Eller, jag kommer lägga ut nyheter från Star Stables hemsida enbart. Anledningen har jag ju redan berättat för er. Så alla uppdateringar och nyheter kommer jag kopiera och klistra in här på denna bloggen. Onsdagsuppdateringar, problem med servern, erbjudanden, Star Stable-söndagar eller andra nyheter. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt men jag vet inte vad fan min dator håller på med. Fast det kanske till och med var bra att detta hände? Jag har ändå inte lika mycket tid att blogga som jag hade under sommaren eftersom jag typ inte gjorde ett piss då. Nu går jag i åttan och jag har faktiskt ganska mycket skolarbete. Nästa vecka har jag fyra prov att göra, två läxor och en eventuell inlämning så jag vet inte riktigt varför jag sitter här och bloggar. I alla fall, jag hoppas att ni inte blir allt för ledsna på grund av detta men det finns ju hundratals andra bloggar och youtube-kanaler som handlar om Star Stable! Om min dator slutar att vara efterbliven så ska jag meddela det till er direkt, alltså om print screen funktionen funkar igen. Tycker själv att det är lite småtråkigt såklart, det var ju kul detta :/ Förlåt hörni.

///MINNA SWORDHAVEN<333

och ja, jag kommer naturligtvis fortsätta att spela Star Stable!

Teknikuppdatering

2016-10-15 09:02

Hej allesammans! Under de senaste dagarna så har en rad olika problem uppkommit för vissa grupper av spelare, och vi tänkte uppdatera er på vad som händer och vad vi jobbar med för få allt på rätt köl igen!

Fortsätt att läsa för mer information och för att se om detta är något som påverkar dig.

laptop

Hur Star Stables grafik körs: bytet till OpenGL
Den 5 oktober, så slopades stödet för DirectX för Star Stable, med ett byte till OpenGL istället för att rendera grafiken av vårt spel på din dator.

DirectX var roten till mycket problem för många spelare, och den äldsta versionen av det som vårt spel stödde var DirectX 9, vilket släpptes 2002. Microsoft – som gör DirectX – har slutat med stödet för denna version, vilket innebär att det skulle vara omöjligt för oss att fortsätta att koda spelet med detta som grund.

De spelare som inte kan spela spelet nu med OpenGL, hade inte heller kunna fortsätta spela, även om vi fortsatt med DirectX och uppgraderat till en nyare version. Den bakomliggande tekniken för dessa gamla versioner är nästan femton år gammal, och det skulle vara omöjligt för oss att fortsätta att ha stöd för och använda oss av dessa.

De flesta spel och teknik-företag slutar förr eller senare att stödja denna typ av väldigt gammal teknik, och vi har nu stöd för OpenGL från version 2.1 och senare, vilket innebär att vårt spel stödjer teknik som introducerades 2006. Detta är tillräckligt för att omfatta den absoluta majoriten av hemdatorer, och det är tyvärr inte möjligt för oss att kunna garantera stöd fullt ut för gammal teknik, för att kunna fungera till 100% av allas datorer.

Varför gör detta bytet att spelet inte kommer att fungera för några spelare?
Bara de äldsta och mest grundläggande hemdatorerna kommer att sluta stödja Star Stable från och med nu. Under senare år, så har grafiken för hemdatorer uppdaterats till den nivå att gamla datorer inte längre har möjlighet att kunna hantera den nyare tekniken.

För att kunna göra Star Stable-upplevelsen så fantastisk, uppslukande och underhållande som det bara går, så måste vi försöka hålla oss uppdaterade med dessa mer avancerade grafikmöjligheter, och det skulle vara omöjligt för oss att kunna erbjuda ett kvalitetsspel under 2016, med så gammal teknik.

Allt detta innebär att om din dator inte har möjlighet att hantera OpenGL 2.1 (som är tio år gammalt) eller senare, så kommer Star Stable inte längre att fungera på din dator.

Det kan vara så att allt du behöver göra är att byta till ett nyare grafikkort på din dator. Självklart, så kan vi inte rådgiva eller instruera er om att skaffa ny datorhårdvara, men till och med budget och de mest grundläggande grafikkorten stödjer i dag de senare versionerna av OpenGL.

Jag får ett felmeddelande som säger att min OpenGL-version är lägre än 3.0, vad ska jag göra?
Detta innebär inte nödvändigtvis att du inte kan spela längre! Vi har på senare tid informerat alla våra spelare att det är väldigt viktigt att du kollar så att drivrutinerna för ditt grafikkort är uppdaterade till de allra senaste.

Star Stable är nu designat för att fungera på det bästa möjliga sätt med OpenGL version 3.0 eller senare, men du kommer fortfarande att kunna spela med version 2.1 eller högre, men i så fall utan alla de senaste grafikmöjligheterna.

Se till så att din dators grafikkort har de senaste drivrutinsuppdateringarna, för att ge dig själv bästa chansen möjligt att få spelet att fungera optimalt.

Om du är osäker på hur du ska göra detta, så finns det massvis med enkla steg-för-steg-guider på nätet, som förklarar för dig precis hur du ska göra!

Kolla in Star Stables uppdaterade minimum systemkrav om du är osäker
Här är en lista på de tekniska specifikationerna som din dator behöver uppnå för att kunna köra Star Stable. Den första listan beskriver det absoluta lägsta, mest grundläggande kraven som behövs. Den andra listan beskriver de rekommenderade systemkraven för att ha bästa möjliga chans för att spelet ska flyta på och fungera optimalt. Självklart så är det ännu bättre om du har en ännu nyare teknik än vad vi har listat här för dig.

Grundläggande (minimum) Systemkrav för PC
Operativsystem: Windows 7 (32- eller 64-bit), med de senaste versionerna av Service Pack
Processor: Intel Pentium D eller AMD Athlon 64 (K8) 2.6 GHz
RAM: 2 GB
Ledigt Hårddiskutrymme: 5 GB
Grafikkort: Intel HD Graphics eller AMD/ATI Radeon HD Graphics med OpenGL 2.1
Ljudkort: Ja
Internetuppkoppling: Ja

Rekommenderade Systemkrav för PC (minst)
Operativsystem: Windows 7 (32- eller 64-bit), med de senaste versionerna av Service Pack
Processor: Intel Core i3 eller AMD Athlon II (K10) 2.8 GHz
RAM: 4 GB
Ledigt Hårddiskutrymme: 5 GB
Grafikkort: GeForce 2xx Series eller AMD Radeon HD 5xxx Series (Exkluderat Integrerade Chipsets) med OpenGL 3.3
Ljudkort: Ja
Internetuppkoppling: Ja

Vårt Techgäng jobbar fortfarande på förbättringar för spelets prestanda och på att få bort orimligt lagg
Ett gäng olika saker har gett våra techninjor massor med huvudbry att tänka på just nu! En av dessa sakerna är att vissa av våra spelare upplever problem med massa lagg i spelet

Vi jobbar hårt på att få fram alternativ och lösningar för att hjälpa er att fixa detta, och vi kommer att fortsätta att uppdatera er kontinuerligt med mer information så snart vi vet mer.

En påminnelse om hur du kan ändra dina grafikinställningar
Det finns ett verktyg i spelets Grafikinställningar som ger dig möjlighet till att ändra kvaliteten och detaljerna för grafiken som du ser när du spelar Star Stable. Detta kan hjälpa dig och ditt spel när det kommer till problem med prestanda och lagg. Ju lägre grafikinställningar du använder, ju större är chansen att minska lagget.

Så här ändrar du grafiken:

1. Klicka på mobiltelefonen i det nedre hörnet till höger på din skärm;
2. Klicka på 'Alternativ’;
3. Klicka på 'Grafik';
4. Använd reglaget för att ändra din grafik.

Om ditt spel laggar...
Så kan du testa att ändra några av grafikinställningarna i spelet. Klicka bort de två funktionerna som heter ‘Vertical Sync’ och ‘Posteffekter’ genom att följa dessa steg:

1. Klicka på mobiltelefonen i det nedre hörnet till höger på din skärm;
2. Klicka på 'Alternativ’;
3. Klicka på 'Grafik';
4. Se till så att 'Vertical Sync' och ’Posteffekter' INTE är förkryssade

Allt gällande ‘Verifiera’
Denna veckan så uppdaterade vi mjukvaran i spelets launcher, för att förbättra stabiliteten och minska krascher för alla. Denna nya version undersöker om det saknas filer för att reducera chansen att något nedladdat innehåll saknas för spelet, för att om det saknas filer så kan detta göra så att spelet kraschar.

Detta innebär att det är ett litet extra steg för launchern att genomföra efter uppdateringsdagar, och denna processen kallas ‘Verifiera’. Det bör inte ta mer än några minuter att slutföra, men om du upplever att det tar väldigt lång tid, så kontakta gärna vårt Supportgäng som kommer kunna hjälpa er att undersöka vad det är som hänt.

Vi hoppas att ni fått svar på några av era frågor i denna post, och glöm inte att vår Support och Sociala Medier-gäng finns tillgängliga för att hjälpa er så mycket de kan.

Vi hoppas att ni alla får en fantastisk helg!
Kramar från Star Stable-gänget

Star Stables säkerhetscertifikat

2016-10-14 15:56

I går kväll, så hade en del webbsidor över hela världen ett problem med att deras säkerhetscertifikat slutade att fungera. Detta innebar att några av er fick en popup-ruta som sa att vår sida inte var säker och att du inte skulle lita på den.

Popup
Företaget som utfärdar dessa säkerhetscertifikat som informerar din webbläsare om en sida är säker eller inte, fick ett problem där dessa certifikat slutade att fungera. Detta innebar då att under en kort period i går kväll, så skickade många sidor (bland annat Google och Twitter!) information till webbläsare, att det inte var säkert att gå in på sidan.

Detta var däremot ett misstag, och dessa sidor (Star Stable inkluderat!) var egentligen säkra hela tiden, även om du fick upp detta meddelandet.

Om du eller dina föräldrar är intresserade av att veta mer, så kan du följa denna länken till GMO GlobalSigns hemsida, där ni kan läsa en mer ingående förklaring på detta problemet.

Förhoppningsvis så blev du inte allt för orolig när du såg denna popup!

Kramar från Star Stable-gänget.

Onsdagsuppdatering - Vackra nya hästvarianter!

2016-10-12 14:17

Hej allesammans, välkomna till denna veckas Onsdagsuppdatering!

Extra Tid för Födelsedagsuppdragen
Bara en liten påminnelse för vad vi informerade om förra veckan: på grund av de problem som uppkommit med spelet under de senaste dagarna, så förlänger vi födelsedagsveckan med en extra vecka, så att ni alla får chansen att kunna ta del av alla skoj födelsedagsaktiviteter runt om i Jorvik! Detta innebär att det fortfarande finns tid till att sätta i gång med tipsrundan, om du inte redan gjort detta!

Helt Nya Hästvarianter
Denna veckan så är vi glada över att få släppa ut några nya, vackra hästvarianter till er. Dessa ståtliga nya vänner ser verkligen fram emot att få träffa er alla!

Nya varianter på några av era favoritraser!
Nya varianter på några av era favoritraser!

Du hittar en ny Islandshäst vid New Hillcrest för 969 Star Coins, en ny Morgan vid Firgrove för 790 Star Coins, och ett nytt Engelskt Fullblod vid Månskäreby för 890 Star Coins.

Vi hoppas att ni kommer att älska dessa lika mycket som vi gör!

Nya Kläder
Nu när Modeveckan är slut, så har det blivit rätt tyst i Gallerian – så varför inte pysa dit och kolla in de nya fina kläderna som precis har landat där denna veckan?

Hästmarknaden
Denna veckan så kommer Hästmarknaden att vara under uppbyggnad vid Västkobbens Fiskeby.

The Star Stable Show
Glöm inte att kolla in denna veckans helt nya avsnitt!Ha en underbar vecka allesammans!
Kramar från hela Star Stable-gänget

Problem med spelet+print screens

2016-10-10 16:47

Hej!

Jag är ganska irriterad just nu eftersom Star Stable laggar så mycket på senaste tiden. Och jag är väl medveten om att SSO-teamet jobbar på detta problem eftersom det typ verkar som att i princip alla upplever något sorts problem med spelet. Speciellt grafiken, och att man loggas ut hela tiden utan anledning? Mitt internet är inte det bästa men nätverket borde klara av lite Star Stable-spelande. Dessutom fuckar ryggsäcken med, ni vet när man inte kan klicka eller flytta på någonting i ryggsäcken eller garderoben.


Och inte nog med det så kan jag inte ta print screens längre på min dator. Eller, det funkar bara ibland nuförtiden. Dock aldrig när jag spelar SSO vilket är enda tillfället som jag faktiskt tar print screens. Det betyder att jag inte kan uppdatera bloggen. Så jag vet inte riktigt hur det kommer se ut nu med uppdateringen och sådant... Kanske borde ta en liten paus med bloggandet tills spelet är tillbaka som vanligt igen, utan grafikproblem och allt?

Hoppas verkligen att de löser detta så snart som möjligt!

Tech-problem: Uppdatering, info & tips

2016-10-08 09:22

Hej allesammans! Vilken vecka, eller hur? Med vårt femte födelsedagsfirande i full gång, så bestämde sig spelet att ge oss alla en massa problem som vi har fått arbeta med non-stop för att lyckas fixa, men en liten del av våra spelare har fortfarande en del problem.

Servrarna är öppna som vanligt för de flesta, men inte för alla spelare. Några spelare har fortfarande problem att logga in, lagg, eller med grafiken. Några spelare kan uppleva spelet aningen instabilt de närmsta dagarna, under tiden som vi fortsätter vårt arbete med att få allt på banan igen, men majoriteten kan logga in och spela utan några problem.

Fallande hästar

Här kommer en uppdatering med lite tips på hur du kan göra just nu för att förbättra din spelupplevelse; vi hoppas att du kan få ut något användbart från detta!

Uppdatera drivrutinerna för ditt grafikkort
Detta är väldigt viktigt. Ny teknik i bakgrunden av spelet har ändrat hur Star Stable hanterar grafik. Se till så att din dators grafikkort har de senaste drivrutinsuppdateringarna, så att du har de bästa möjligheterna för att få spelet att fungera som det ska.

Om du är osäker på hur du ska göra detta, så finns det massvis med enkla steg-för-steg-guider online, som förklarar precis hur du ska göra för ditt grafikkort.

Om ditt spel laggar...
Så kan du testa att ändra några av grafikinställningarna i spelet. Klicka bort de två funktionerna som heter ‘Vertical Sync’ och ‘Posteffekter’ genom att följa dessa steg:

1. Klicka på mobiltelefonen i det nedre hörnet till höger på din skärm;
2. Klicka på 'Alternativ’;
3. Klicka på 'Grafik';
4. Se till så att 'Vertical Sync' och ’Posteffekter' INTE är förkryssade.

Alternativ
Om du är en Mac-användare, så kommer du endast se ett alternativ för ‘Posteffekter’. Se till så att det inte är förkryssat.

Är du en Star Rider med en återkommande prenumeration?
Vi ger er alla en särskild värdekod för att se till så att ni får tillbaka de dagar som ni missat denna veckan. Använd värdekoden STARRIDER4U för att få 5 extra Star Rider-dagar.

En extra vecka med uppdragen för vår femte födelsedag!
För att vara säkra på att alla får chansen att göra klart alla födelsedagsaktiviteter runt om i Jorvik, så ser vi till så att våra födelsedagstävlingar och tipsrundor är tillgängliga under en hel extra vecka till.

Tack så himla mycket till er alla för allt ert tålamod och stöd under denna riktigt tuffa vecka! Vi förstår att en del av er är väldigt frustrerade, och vi gör allt vi kan för att se till så att allt kan återgå till det normala igen snart.

Kramar från Star Stable-gänget

Oanvändbara värdekoder

2016-10-06 16:42

Hej!

Idag löste jag in två stycken värdekoder, men jag har inte fått någonting. Det står liksom att koden är inlöst. Jag har exakt lika mycket Star coins som innan och jag har inte fått någonting på posten heller. Jag vet dock inte om de funkar för alla. Värdekoderna är i alla fall:

MIDSUMM3RPOL3

CH4UNLEPRECH4UN


Om ni vill testa om de fungerar kan ni gå in på www.starstable.com och trycka på "Värdekod".

Onsdagsuppdatering - Star Stables födelsedag!

2016-10-05 12:17

Hej allesammans, och välkomna till en väldigt speciell Onsdagsuppdatering: det är Star Stables FEMTE FÖDELSEDAG! Fortsätt läsa för att få reda på vad som sker under denna vilda vecka med födelsedagsskoj!

Följ med på Födelsedags-tipsrunda!
Med en helt ny uppsättning av superskoj födelsedagsaktiviteter i spelet, så får du haka på en tipspromenad som tar dig runt alla möjliga områden i Jorvik!

Är du klipsk nog för att kunna lista ut svaren på alla födelsedagsfrågorna?
Är du klipsk nog för att kunna lista ut svaren på alla födelsedagsfrågorna?

Nytt för 2016, så kommer vår födelsedags-tipsrunda att ta dig på en resa runt om till alla dina favoritplatser i Jorvik, jagandes rätt på alla frågor och (förhoppningsvis) sen svara rätt på dem för att få tillgång till de läckra födelsedagsbelöningarna!

Efter ett kort introduktionsuppdrag med karaktärerna listade här nedan, så kommer du att få pröva lyckan med frågorna, varje dag i ett av de följande områden:

Moorland (prata med Jenna)
Fort Pinta (prata med James)
Månskäreby (prata med Pamela Moonriver)
Valedale (prata med Claire)
Gröndal (prata med Mrs Pike)
Firgrove (prata med Felicity)
Gyllenbladskogen (prata med Emma)

Du kan pröva lyckan med frågorna varje dag tills att du lyckats få alla svar rätt. Om du svarar rätt på alla frågor, så vinner du ett coolt pris, och tipsrundan försvinner sen för dig. Om du svarar fel på någon av frågorna, så kan du komma tillbaka nästa dag igen för att göra ett nytt försök! Lycka till!

Tävla för Födelsedagsära!
Våra episka födelsedagstävlingar är TILLBAKA för vår femte födelsedag. Om du vill roffa åt dig massvis med extra XP för din häst, passa då på att göra de dagliga tävlingsloppen som finns placerade lite här och där runt om i Jorvik under vår födelsedagsvecka!

Denna spontana födelsedagskvinna kommer att ge dig mer information.
Denna spontana födelsedagskvinna kommer att ge dig mer information

Besök ledaren av födelsedagsfirandet i Fort Pinta, och hon kommer att berätta för dig varje dag var någonstans du kan hitta födelsedagstävlingarna, så att vi kan ge dig en födelsedagspresent i form av massor med extra XP för din häst! Woop woop! Födelsedag!

Födelsedags-Hästmarknad
Det är egentligen inte något som skiljer sig med Hästmarknaden för denna veckan som är öppen för affärer i Silverglade, men vi tänkte att det vore skoj att åtminstone ge en liten födelsedagskänsla ändå. Födelsedags-Hästmarknad! Wohooo!

Systemuppdatering
För denna veckan så har vi gjort en hel del arbete bakom kulisserna för mekaniken i spelet, för att förbättra hur Star Stable hanterar grafik. Det kommer inte att bli några synliga förbättringar i hur spelet ser ut, men vi tänkte att ni ändå vill veta att vi alltid letar efter nya sätt att förbättra och utveckla spelet ‘under huven’, så att vi kan göra spelet mer stabilt och smidigare för alla!

Några visuella förbättringar kommer att ske för Mac-användare med det nya systemet.

Nya Kläder!
En ny kollektion med kläder kommer att finnas tillgängliga i Gallerian denna veckan, så ta en tur dit för att kolla in dessa!

Episka Födelsedagskampanjer!
För att fira det femte året med Star Stable, så har vi några särskilda kampanjer som endast är tillgängliga på Star Stables hemsida, där du kan få 30% rabatt på våra olika paket! Detta innebär 30% rabatt på priset för Star Rider och 30% rabatt på priset för Star Coins

Vår födelsedagspresent till er: grymma Star Coins & Star Rider-rabatter!
Vår födelsedagspresent för er: grymma Star Coins & Star Rider-rabatter!

Dessa kampanjer endast gäller för köp gjorda via hemsidan i samband med vårt femte födelsedagfirande, kampanjerna gäller däremot inte på köp gjorda via mobiltelefon eller via presentbutiken.Vi hoppas att du får en underbar födelsedagsvecka med Star Stable, och håll ögonen öppna för alla födelsedagsbelöningar, födelsedagsvärdekoder, och kampanjer, som vår present till er som tack för fem fantastiska år! Vi älskar er alla!

Stora födelsedagskramar från hela Star Stable-gänget

Mill Hill of Will

2016-10-03 15:32

 

Är detta lipizzanern?

2016-10-08 17:00

För ett par veckor sedan publicerade Starstable-teamet en bild på deras instagram, en sneak peak på en häst som skulle komma i framtiden. Jag skulle lägga upp den här bilden tidigare men jag glömde bort såklart hehe. Men tror ni att denna hästen här nedanför är en lipizzanerhäst som kom förra veckan eller är detta en helt annan häst som ska komma ännu senare?